nemzetisport.hu 2019.06.17 22:29

Stieber is Európába tart; Révész nem szól bele

A Nemzeti Sport keddi számából ajánljuk.


Akárcsak Nikolics Nemanja, Stieber Zoltán is elhagyhatja az MLS-t. A D.C. United támadója akár lényegesen kevesebb pénzért is hajlandó lenne játszani, csak közelebb legyen a válogatotthoz, és jövőre újra belekóstolhasson az Európa-bajnoki eufóriába. Somogyi Zsolt interjúja.

Révész Attila minden vágya, hogy kizárólag a sportigazgatói munkájára koncentrálhasson Kisvárdán. Az élvonalban benn maradó újonc Miriuta Lászlóval fut neki a következő idénynek, és Révész ígéri, az ő munkájába nem szól bele, nem úgy, mint Dajka Lászlóéba… Zombori András írása.

Még nem tudni, ki lesz a férfi kézilabda-kapitány. A Csoknyai, Matics duóval csont nélkül kiharcolt Eb-szereplés önmagában dicséretes, de a fiatalítás kellős közepén is olyan megoldás kell, amely meghagyja a reményt a tokiói részvételre. Simon József írása.

Perl Zoltán tudja, hogy kedden újabb hatalmasat léphet a Falco a kosárbajnoki arany felé. A szombathelyiek játékosa ezzel együtt óvatos duhaj, ünnepelni csak a harmadik siker után szeretne, holott a pályaelőny már nem a Körmendnél, hanem a Falcónál van. Győri Ferenc interjúja.

És ha kedd, akkor ezúttal Csupasport melléklet 4 oldalon – a hegymászó Lengyel Ferenccel, aki a déli falon igyekszik a nyolcezres Sisapangmára, de csak miután felért a Lenin-csúcsra és megnősült.

2019.07.06 00:09:25

Légiósok THURY GÁBOR

ALAPVONAL. Mennyire tesz jót egy 18 esztendős fiatalnak, aki azzal kel és fekszik, hogy szinte napról napra nő az értéke?

2019.07.03 11:52:01

Légiósok nemzetisport.hu

Játékosaink szerte a világon: ismerkedjen meg a „magyar légióval”! Az Egyesült Államoktól Hongkongig szinte mindenhol találni magyar futballistákat.

2019.07.01 21:29:35

Légiósok THURY GÁBOR

NS-VÉLEMÉNY. Mit ér a futballista, ha magyar?

2019.06.23 09:34:23

Légiósok SOMOGYI ZSOLT

A Slovanban más lett a játéka az első válogatott meccsén gólt szerző támadónak.