nemzetisport.hu 2019.06.17 22:29

Stieber is Európába tart; Révész nem szól bele

A Nemzeti Sport keddi számából ajánljuk.


Akárcsak Nikolics Nemanja, Stieber Zoltán is elhagyhatja az MLS-t. A D.C. United támadója akár lényegesen kevesebb pénzért is hajlandó lenne játszani, csak közelebb legyen a válogatotthoz, és jövőre újra belekóstolhasson az Európa-bajnoki eufóriába. Somogyi Zsolt interjúja.

Révész Attila minden vágya, hogy kizárólag a sportigazgatói munkájára koncentrálhasson Kisvárdán. Az élvonalban benn maradó újonc Miriuta Lászlóval fut neki a következő idénynek, és Révész ígéri, az ő munkájába nem szól bele, nem úgy, mint Dajka Lászlóéba… Zombori András írása.

Még nem tudni, ki lesz a férfi kézilabda-kapitány. A Csoknyai, Matics duóval csont nélkül kiharcolt Eb-szereplés önmagában dicséretes, de a fiatalítás kellős közepén is olyan megoldás kell, amely meghagyja a reményt a tokiói részvételre. Simon József írása.

Perl Zoltán tudja, hogy kedden újabb hatalmasat léphet a Falco a kosárbajnoki arany felé. A szombathelyiek játékosa ezzel együtt óvatos duhaj, ünnepelni csak a harmadik siker után szeretne, holott a pályaelőny már nem a Körmendnél, hanem a Falcónál van. Győri Ferenc interjúja.

És ha kedd, akkor ezúttal Csupasport melléklet 4 oldalon – a hegymászó Lengyel Ferenccel, aki a déli falon igyekszik a nyolcezres Sisapangmára, de csak miután felért a Lenin-csúcsra és megnősült.

2020.05.28 10:01:54

Légiósok NAGY ZSOLT

„Szerencsére Szlovákiában is egyre jobban enyhülnek a korlátozások és a határszankciók.”

2020.05.21 10:13:55

Légiósok SOMOGYI ZSOLT

A visszavonuló védő részletesen mesélt a Nemzeti Sportnak mindennapos küzdelmeiről, döntéséről.

2020.05.20 10:19:44

Légiósok BABJÁK BENCE

A Le Havre vezetőedzője marasztalja a magyar válogatott védőt, aki még nem tudja, hol folytatja.