HIRDETÉS
HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2015.01.30 19:25 Frissítve: 2015.03.20 01:57

Slavia: A magyar Gareth Bale? Kölcsönvették, bizonyíthat!

Az olasz Milan keretéhez tartozó magyar labdarúgó, Tamás Krisztián hat hónapra szóló kölcsönszerződést kötött a Slavia Prahával – adta hírül a cseh élvonalbeli klub pénteken.

HIRDETÉS
Teljesült Tamás Krisztián vágya, Prágában folytathatja (Fotó: slavia.cz)

 

A Slavia honlapjának híradása szerint a sikeres decemberi próbajáték alapozta meg a kölcsönről szóló megállapodást, amely egyelőre hat hónapra szól, de tartalmaz egy három esztendőre érvényes vásárlási opciót is.

A klub beszámolója megemlíti: eddig azért nem sikerült megkötni az üzletet, mert a Milan nem szívesen vált meg a magyar játékostól.

Karol Kisel sportigazgató elmondta: mindenben megegyeztek a Milan játékosával és ügynökével, már csak az adminisztrációs munka gyorsaságán múlik, mikor csatlakozhat Tamás a kerethez – érkezése legfeljebb napok kérdése.

„Krisztián nagyon akart jönni, az ő kitartása jelentősen hozzájárult ahhoz, hogy végül sikerült egyezségre jutni az olaszokkal – engedett betekintést a kulisszák mögé Miroslav Beránek, a Slavia vezetőedzője. – A karácsony előtti próbajáték rendkívül meggyőző volt számunkra. Láttuk, hogy nagyon jó a bal lába, remekül védekezik, és különösen nagyra tartjuk, ahogyan a támadásokból kiveszi a részét."

A Tyden cseh hírmagazin honlapja a hírről beszámolván címében – a felfutni szerető balhátvéd állítólagos becenevébe kapaszkodva – felteszi a kérdést, vajon tényleg „a magyar Gareth Bale-t" vette-e kölcsön a cseh csapat. Laptársunkkal együtt reméljük, hogy igen.

Tamás – aki az őszi szezonban az olasz második ligás Varesében játszott – vélhetően a törökországi edzőtáborban csatlakozik a Slaviához, amely a nyolcadik helyen várja a cseh bajnokság tavaszi rajtját.

A múlt évtizedben két magyar labdarúgó állt a prágai klub alkalmazásában: Józsi György (2004, kölcsönben) és Hercegfalvi Zoltán (2005–2006).

A jelek szerint a Tydennél magasra tették a lécet
HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.12.04 23:46:15

Légiósok BOBORY BALÁZS

ALAPVONAL. Örülnék, ha Dzsudzsák Balázs egyszer, akár pályafutása végeztével őszintén beszélne döntéseinek miértjéről, az előtte kinyíló vagy éppen bezáruló kapukról, mert ha valamit hiányolok még pályafutásával kapcsolatban, az az, hogy sohasem derült ki, mit miért választott.

2018.11.27 14:40:45

Légiósok nemzetisport.hu

Gráczer Zoltán országszerte bemutató edzéseket tartott, közben ő is leckét kapott nyitottságból, tiszteletből.

2018.11.17 10:03:52

Légiósok SOMOGYI ZSOLT

Mekkora előnyt és hátrányt jelent az ismert és szakmabeli édesapa?

2018.11.14 09:19:17

Légiósok TÓTH ÁDÁM

Azt üzeni válogatottbeli csapattársainak, hogy harcoljanak a hazáért és a címeres mezért.

HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS