SZ. M. 2020.08.05 23:30 Frissítve: 2020.08.05 23:49

Sallai Roland elkapta a ritmust; Pergel Szandra túl egy veszélyes műtéten

A Nemzeti Sport csütörtöki számából ajánljuk.

 

Sallai Roland, a Freiburg 23 éves légiósa elégedetten gondol vissza a Bundesliga újraindulása utáni időszakban nyújtott teljesítményére, a bajnokság végét követő szünetet kihasználva idehaza pihent, várja az őszi klub- és válogatottbeli feladatokat, s kihasználva a lehetőséget, jó szokásához híven nevelőegyesületéhez, a Puskás Akadémiához is elment. Nagy Zsolt interjúja.

Már a másik oldalon. Az elmúlt évekhez hasonlóan Veszprémben állt munkába Sterbik Árpád, azzal a különbséggel, hogy most ő edzi a kapusokat. Vincze Szabolcs írása.

Idén hetven éve, hogy a Formula–1-es világbajnoki sorozat Silverstone-ban elindult hódító útjára, így a hétvége a jubileum jegyében zajlik majd a helyszínen – remélhetőleg izgalmas versennyel. Zsoldos Barna háttéranyaga.

Berecz Zsombor a végső győzelemre is esélyes a tokiói olimpián, s mivel hajóosztálya, a finn dingi a 2024-es játékok programján jelen állás szerint nem szerepel, a vitorlázónak egyetlen célja van jövőre: egy utolsó nagy alakítás.

Rasovszky Kristóf mellett január óta Kalmár Ákost is a tanítványának tudhatja, s hogy kiválóan helytáll az új feladatkörében is a tréner, hamar bizonyította. Szokolai Lászlóval Kovács Erika beszélgetett.

Nehéz napokon van túl az asztalitenisz-válogatottal olimpiai kvótát szerző és vegyes párosban is ehhez közel álló Pergel Szandra, a jobb szeméről leváló retina miatt rövid ideig a látása is veszélyben volt, a sikeres műtét után szerencsére az orvos teljes felépülést jósol.

Csütörtöki számunkban 4 oldalas mellékletben összeszedtünk mindent, amit a Bajnokok Ligája újrakezdéséről tudni érdemes.

2020.09.20 21:37:12

Légiósok DEÁK ZSIGMOND

NS-VÉLEMÉNY. Ne feledjük, elitligában, a világ egyik legerősebb bajnokságában szerepel.

2020.09.20 22:12:23

Légiósok L. P. I.

2020.09.19 16:32:54

Légiósok K. T. I.

A magyar válogatott középpályás büntetőből volt eredményes az Altach ellen.

2020.08.27 20:02:10

Légiósok DEÁK ZSIGMOND

ALAPVONAL. Szoboszlai érdemi pályafutása épp csak elkezdődött, maga is még innen van a húszon, előtte az élet, a karrier gerince.