Rudolf Gergely a Barihoz került - hivatalos

Vágólapra másolva!
2011.01.13. 20:00
null
Rudolf már a Bariban bizonyíthat
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő AS Bari hivatalos honlapján jelentette be, hogy az idény végéig kölcsönvette a Genoa magyar válogatott csatárát, Rudolf Gergelyt. Mint beszámoltunk róla, az olasz sajtóban már napok óta tényként kezelték, hogy a futballista klubot vált a téli átigazolási időszakban.

Véget ért a huzavona Rudolf Gergely ügyében: eldőlt, hogy a következő félévet az AS Barinál tölti kölcsönben. Az utóbbi napokban az olasz sajtó arról számolt be, hogy a Genoa csatára klubot vált a télen, és most eldőlt a sorsa.

A Gazzetta dello Sport kedden még arról írt, hogy Rudolf nem szeretne a sereghajtó Bari játékosa lenni, ezért meghiúsulhat az átigazolás.

Ma délután azonban a csatár ügynöke, Nicola Pecina a pianetagenoa1893.net oldalnak már úgy nyilatkozott, hogy Rudolf mégis hajlik a kölcsönre, így a szezon végéig a Barihoz kerül.

„Rudolf a szezon végéig a Barihoz kerül kölcsönbe. A cél az, hogy folyamatos játéklehetőséget kapjon, majd megerősödve visszatérjen a Genoához. Ahhoz ugyanis, hogy megvesse a lábát az olasz élvonalban sokkal több játékpercre van szüksége. Ezért közös megegyezéssel döntöttünk a kölcsönszerződés mellett" – nyilatkozta a játékosügynök.

A menedzser szavai igaznak bizonyultak, Rudolf szerződtetéséről az esti órákban már a Bari hivatalos honlapja is beszámolt, így a magyar légiós pénteken már csatlakozik új társaihoz, és a szezon végéig a sereghajtónál bizonyíthat.  

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik