Reggina: visszatér a magyar kapus, de nem tudja, marad-e

Vágólapra másolva!
2012.05.30. 13:24
Címkék
Véget ért az idény az olasz harmadosztályú labdarúgó-bajnokságban, így a tavaszt a Foligno kapujában kölcsönjátékosként eltöltő Kovácsik Ádám visszatér a második ligás Regginához – írja a tuttomercatoweb.

Noha a Foligno utolsó lett a harmadosztály A-csoportjában és kiesett, Kovácsik Ádám hasznosnak tartja az ott eltöltött néhány hónapot.

„Fontos idény volt ez a számomra, hiszen az első felében védhettem a Regginában, és miután ott kikerültem a kapuból, a Folignónál sok segítséget kaptam, ami bizonyára hasznomra válik a jövőben” – mondta a fiatal kapus minap a seriebnews.com-nak adott interjújában.

Ugyanebben a beszélgetésben a kapus még nem tudott egyértelmű választ adni arra a kérdésre, hol véd majd a következő szezonban.

„Jó kérdés! Egyelőre nem tudom, még nem beszélgettünk az elnökkel. Most elmegyek szabadságra, jó lesz kicsit kikapcsolódni, aztán majd meglátjuk. Még nem gondolkodtam azon, jó lenne-e újra alsóbb osztályban védeni.″

A tuttomercatoweb szerint másod- és harmadosztályú klubok is érdeklődnek a 21 éves magyar kapus iránt, akit jövő nyárig köt szerződés a Regginához.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik