Priskin Tamás Buzsáky Ákos csapattársa lett

Vágólapra másolva!
2010.02.01. 15:22
null
Priskin Tamás fél éven belül ismét klubot vált (Fotó: Action Images)
Címkék
Priskin Tamás, az Ipswich Town támadója az idény végéig a szintén angol másodosztályú Queens Park Rangers együttesénél folytatja pályafutását kölcsönben. A hírt maga a játékos közölte a Nemzeti Sport Online-nal.
AZ NSO AJÁNLJA
Ma este véget ér a 2010-es téli átigazolási időszak, legalábbis a legtöbb európai bajnokságban. Folyamatosan frissülő cikkünk segítségével nyomon követheti a téli „bolond szezon” hajrájának történéseit!

Múlt héten beszámoltunk róla, hogy Buzsáky Ákos csapata, a Queens Park Rangers érdeklődik az Ipswich támadója, Priskin Tamás iránt. Az Ipswich menedzsere, Roy Keane szombaton angol újságíróknak elmondta, bár érdeklődtek a magyar csatár felől, nem szeretné kölcsönadni őt.

Ehhez képest a válogatott csatár ma mégis arról tájékoztatta a Nemzeti Sport Online-t, hogy a két klub megegyezett egymással, így nyárig a QPR-ben folytatja pályafutását.

„Ma megegyezett a két klub, melynek értelmében a nyárig Buzsáky Ákos csapatánál, a QPR-nél játszom a tavaszi szezonban. Örülök, hogy létrejött az egyezség, mert az ősszel az Ipswich-ben a vártnál kevesebbet játszottam, abban bízom, hogy ez új csapatomnál változni fog" – mondta Priskin, aki hozzátette, őt is nagyon meglepte, hogy végül létrejött az egyezség.

„Roy Keane szombati nyilatkozata után elkönyveltem, hogy maradok, ma azonban hívtak a klubvezetők, hogy megállapodtak a QPR-rel, így már csak rajtam múlt a váltás. Holnap csatlakozom új együttesemhez" – fogalmazott a futballista.

Priskin a nyáron szerződött a Watfordtól az Ipswichhez, de Roy Kenae-nél nem vált alapemberré, 27 forduló alatt 17 bajnokin lépett pályára, összesen 793 perc jutott neki, egy gólt szerzett.

A Queens Park Rangers keretében egyébként ma több változás is történt. A klub kölcsönvette a Birmingham City támadóját, Marcus Bentet, ugyanakkor kölcsönadta olasz támadóját, Alessandro Pellicorit az olasz másodosztályban szereplő Mantovának.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik