Primera División: Szalai visszavásárlásán gondolkodik a Real - lapértesülés

Vágólapra másolva!
2010.10.10. 19:49
null
Szalai remeklésére a jelek szerint felfigyeltek... (Fotó: Németh Ferenc)
Címkék
A spanyol As információi szerint a Real Madrid szakmai stábja elgondolkodott a 2010–2011-es szezonban eddig igen jól teljesítő Szalai Ádám visszavásárlásán.

Szalait mindössze félmillió euróért vette meg a Mainz tavaszi kölcsönjátéka után a Real Madridtól, és a magyar csatár ezt a szezonban eddig három góllal és egy gólpasszal hálálta meg a Bundesliga listavezetőjénél. Szalai a válogatottban is letette névjegyét: három gólt szerzett 64 percnyi játék alatt San Marino ellen.

Könnyen elképzelhető, hogy a Real nem csak szakmai, hanem üzleti okok miatt gondolkodott el Szalai visszaszerzésén. A spanyol gárda egy záradék szerint másfélmillió euróért visszavásárolhatja a magyar támadót, akinek piaci ára a transfermarkt.de értékelése szerint szezonbeli remeklése miatt már kétmillió euróra szökött fel.

Természetesen a visszavásárlási ár kifizetése még nem jelentené automatikusan azt, hogy a madridiak vissza tudják hozni Szalait – a magyar csatárral is meg kellene egyezniük. Mivel Szalai kizárólag a spanyol harmadosztályban szereplő Castillánál kapott lehetőséget a Realban, nem valószínű, hogy sokkal vonzóbb ajánlatot tudnak tenni neki – főleg, hogy a középcsatár biztos pont lett a Mainzban.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik