HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2018.08.23 14:10 Frissítve: 2018.08.23 14:45

PL: „Dzsudzsák jól illene a Cardiff City játékához”

Nem csak a Nemzeti Sport Online összeállításában szerepel Dzsudzsák Balázs, mint a Premier League klubok lehetséges kiszemeltje az átigazolási időszak utáni vészmegoldásként. A Premier League-gel együttműködő Talksport rádiócsatorna internetes oldalán, a legjobb tíz, szabadon igazolható játékost felsoroló cikkben is megtalálható a magyar válogatott csapatkapitánya.

Dzsudzsák Balázs megállná helyét Angliában, de mennyire motivált? (Fotó: AFP)

 

Dzsudzsák a nyáron távozott az emírségekbeli al-Vahdától, és még nincs új klubja. Nehéz megmondani, hol folytatja, a Talksport szerint könnyen kiköthet a Premier League-ben.

„Dzsudzsák egykor a holland klubfutball legnagyobb ígérete volt, technikailag nagyon képzett, gólérzékeny. Ám azzal, hogy a PSV-ből az Anzsi Mahacskalához szerződött, meghökkentette a szakmát – írja róla a Talksport. – Azóta a dubai al-Vahdában is játszott, de az anyagi érdekből meghozott döntések sorozata után benne van a pakliban, hogy visszatérjen az európai top futballba.”

A szaklap elemezte Dzsudzsákot, miért lenne érdemes szerződtetni, s hol lenne rá szükség.

„A különösen a pontrúgásoknál hasznos 31 éves játékos jól illene a Cardiff City játékához, hiszen a walesi csapat elsősorban ilyen szituációktól remélhet gólokat. Dzsudzsák képes arra, hogy megverje a védőt egy az egyben, és utána középre íveljen, ami szimpatikus lehet Neil Warnocknak” – áll a cikkben.

A harmadik bekezdésben megkérdőjelezték Dzsudzsák motivációját és azt latolgatták, mennyire valós az Angliába szerződés esélye.

„Kétségtelen, hogy megállná a helyét a Premier League-ben, viszont nagy kérdőjel az ambíciója. Dubaiban két évig élvezte a luxust, ezek után mennyire lelkesítené, hogy Angliában a kiesés ellen kell küzdenie? Ugyanakkor a listánkon szereplők közül róla tudjuk a leginkább elképzelni, hogy különöset alkosson a Premier League-ben” – írták a magyar válogatott játékosról.

A listán rajta kívül szerepelt többek között Yaya Touré, Bakary Sako, Samir Nasri, Hatem Ben Arfa és Claudio Marchisio is.

2019.01.16 07:56:50

Légiósok Cs. A.

A Kitchee középpályása szerint vele nem lehet tervezni Magyarországon.

2019.01.14 22:32:45

Légiósok THURY GÁBOR

NS-VÉLEMÉNY. Melyik verzió lenne jobb a magyar válogatottnak?

2019.01.13 10:59:40

Légiósok BABJÁK BENCE

A Bologna középpályása úgy véli, sokat kell fejlődnie, hogy még feljebb léphessen.

2019.01.08 08:58:26

Légiósok BORBOLA BENCE

A dán bajnokcsapat magyar légiósa egyelőre kímélő üzemmódban tréningezik.