NS Hosszabbítás: veszélyes karnis, ünnep Nikolicsnál

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.12.22. 17:52
A Nemzeti Sport szombati számában megjelenő Hosszabbítás-mellékletből ajánljuk:

Ünnepi menetrend három felvonásban Nikolics Nemanjánál, aki december 31-én tölti be a harmincat, és pályafutását leginkább a karnis veszélyezteti. A Chicago Fire támadóját, az első amerikai szezonját mindjárt gólkirályként záró Nikolics Nemanját Kaposváron látogattuk meg – ott, ahol pályafutása és élete talán legszebb szakasza indult. Csupán az első pillanat volt kissé rémisztő, utána feltárult előttünk egy boldog család meghitt élete…Nikolics Nemanját Kaposváron látogattuk meg – ott, ahol pályafutása és élete talán legszebb szakasza indult. Csupán az első pillanat volt kissé rémisztő, utána feltárult előttünk egy boldog család meghitt élete…

„Lehetne nagyobb is a lakás, de ez volt az első közös otthonunk Nórival, sok emlék köt ide bennünket. Azért is örülök annak, hogy itt látogattak meg minket, mert az életünk tulajdonképpen innen indult. S éppen itt, Kaposváron kezdődött az élvonalbeli karrierem is. A Vajdaságban, Zentán születtem, ott is kezdtem el focizni, ám a középiskola után a bátyámmal, Vukannal átjöttem Magyarországra..." – kezdte tündérmesébe forduló történetét a magyar labdarúgó-válogatott csatára – s ha a folytatásra is kíváncsi, elolvashatja a Nemzeti Sport szombati, Hosszabbítás című mellékletében Pietsch Tibor és Tumbász Hédi tolmácsolásában.

És a Hosszabbításban még olvashat arról is, hogy...

...miként vált egy védőből népmesei hős 1985. április 24-én a szarajevói Grbavica Stadionban. A magyar futball ikonikus góljait felelevenítő sorozatunk hetedik részét Thury Gábor jegyzi.

...a 83 esztendős Laurencz László vérbeli mesteredző, mesteri fogásokkal, példátlan edzői pályafutással. A játékosai ösztönzésére „titkosszolgálati módszereket” is bevető kézilabdaedzővel Ballai Attila beszélgetett.

...Váczi Eszter jazzművész az imádott nagypapát látta a magyar labdarúgó-válogatottat négy világbajnokságon irányító Baróti Lajosban. A szintén elismertté váló unoka Babják Bencével osztotta meg emlékeit.

...miért gondolja azt Horváth Charlie, hogy még Lionel Messi sem érhet Törőcsik András nyomába. A 70. születésnapját nagykoncerttel ünneplő zenész-énekessel Győri Ferenc készített interjút.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik