Notts County: Bajner ideges, de szurkolóival meg van elégedve

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.01.29. 14:01
Csalódott a Peterborough Unitedtől elszenvedett 2–1-es vereség miatt Bajner Bálint, az angol harmadosztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő Notts County csatára, akire a néhány héttel ezelőtti hírek ismeretében szombaton érdekes mérkőzés vár.

Mint beszámoltunk róla, a 24 éves támadó fejjel gólpasszt adott a legutóbbi fordulóban csapattársának, Garry Thompsonnak, ám az első félidő hajrájában szerzett találat ellenére a Notts County elveszítette a mérkőzést.Mint beszámoltunk róla, a 24 éves támadó fejjel gólpasszt adott a legutóbbi fordulóban csapattársának, Garry Thompsonnak, ám az első félidő hajrájában szerzett találat ellenére a Notts County elveszítette a mérkőzést.

„A szurkolók nagyszerű hangulatot teremtettek. Garry gyönyörű gólt lőtt, nagyon örültem neki, de az eredmény szempontjából mit sem ért. Dühös és ideges voltam a vereség miatt” – bosszankodott Bajner.

A magyar játékosra szombaton presztízsmeccs vár, hiszen az Oldham Athletic ellen léphet pályára, amely a Notts County mellett szintén érdeklődött iránta, ám a nottinghami együttes ajánlatával nem tudott versenyezni.

„Mindennap keményen dolgozunk, az Oldham ellen megpróbáljuk begyűjteni azokat a pontokat, amelyeket legutóbb elhullajtottunk” – tette hozzá Bajner.

A Notts County a 10., az Oldham a 14. helyen várja a két csapat szombati összecsapását.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik