Nikolics kiakadt! A Facebookon is üzent bírálójának

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.03.20. 10:33
null
Nikolics szombaton két gólja után is ünnepelhetett (Fotó:<a href="https://www.facebook.com/nikolicsofficial/photos/a.424343941099252.1073741828.424241681109478/464343090432670/?type=3&amp;theater" target="_blank"> facebook.com/nikolicsofficial</a>)
A Lech Poznan vezetőedzője, Jan Urban a napokban kritizálta a Legia Warszawa magyar csatárát, Nikolics Nemanját, aki szombaton előbb a két csapat meccsén, a pályán adott csattanós választ a két góljával, majd a lefújást követően egy hosszabb interjúban, illetve a Facebookon is.

„Én mindig a pályán válaszolok... Vannak Poznanban olyan »szakemberek«, akik szerint csak kiscsapatok ellen szerzek gólt, és pár perc alatt ki tudják elemezni a játékomat. Lőttem ma kettőt – írta a Lech Poznan elleni, 2–0-ra megnyert meccs után a Facebook-oldalán Nikolics Nemanja, majd vasárnapi posztjában a góljait is mellékelte. – A Lech edzője szerint pár perc alatt könnyedén ki lehet elemezni a játékomat... Oké! Ezt a videót is ajánlom figyelmébe!"

A magyar légiós a Facebookon üzent bírálójának

A Lech edzője szerint pár perc alatt könnyedén ki lehet elemezni a játékomat... Oké! Ezt a videót is ajánlom figyelmébe!...

Közzétette: Nikolics Nemanja official2016. március 20.

Nikolics egy szombati interjúban hosszabban is reagált Jan Urban szavaira a Lech elleni meccs után, melyen a hazaiaknál Lovrencsics Gergő betegség miatt nem szerepelt, Kádár Tamást pedig sérülés miatt már a szünetben lecserélték.

A csatár először is kifejtette, hogy szándékosan nem volt provokatív a gólöröme a találatai után, mert nem tekinti ezt személyes ügynek, a legfontosabb az, hogy mindenkinek megmutassák, a Legia a legjobb csapat Lengyelországban. De azért nem maradt adósa Urbannak a szavak szintjén sem.


„A Lech Poznan harminchat gólt szerzett ebben a szezonban, én egyedül huszonötnél járok. Tudom, hogy Jan Urban korábban csatár volt. Úgy gondolom, többet kamatoztathatna tapasztalataiból a csapatánál, mert nem elég meggyőző a támadójátékuk. Eljöhet akár Varsóba is az edzésünkre, és megnézheti, edzésen hogyan lőjük a gólokat. Örülök, hogy a mai meccsen megmutathattunk neki ezt-azt. Ha ezek után továbbra is azt gondolja, hogy nem szerzek gólt erős csapatok ellen, akkor nincs kétség a Lech Poznan játékerejét illetően" – idézi a sport.pl Nikolicsot.

A góllövőlistát vezető, de az előző öt bajnokiját gól nélkül záró támadó hozzátette, a hétközi, a Zawisza Bydgoszcz elleni, 4–0-ra megnyert meccsen szerzett három találatával áttört egy gát, de nem ért egyet azokkal, akik szerint krízisben lett volna azért, mert öt meccsen nem talált a kapuba.

„Huszonnyolc meccsen szereztem huszonöt gólt, mit kellene még tennem – tette fel a költői kérdést. – A világon egyetlen játékos sincs, aki mindegyik mérkőzésén betalál!"

Nikolics hangsúlyozta, a Lech elleni idegenbeli siker a szurkolók miatt is nagyon fontos volt, igazi presztízsmeccs volt, és a győzelemmel növelni tudták előnyüket a tabellán a szombaton ikszelő Piast Gliwicével szemben a tabellán.

Nikolics Nemanja első találata

Nikolics Nemanja második gólja



„Innentől Nagyon nehéz lesz minket megállítani" – mondta Nikolics, aki kérdésre válaszolva a válogatottra is kitért. Örül, hogy jövő szombaton, Horvátország ellen egy igazán erős ellenféllel szemben készülhet a magyar válogatott a nyári Európa-bajnokságra.

A MAGYAR VÁLOGATOTT MÉRKŐZÉSEI AZ EB-IG
Március 26., Budapest: MAGYARORSZÁG–Horvátország
Május 20.: a helyszín és az ellenfél még nem ismert
Június 4., Gelsenkirchen: Németország–MAGYARORSZÁG
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik