HIRDETÉS
HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2014.07.03 20:43 Frissítve: 2015.03.15 02:41

NB II: Balázs Benjámin a portugál élvonalba igazolt!

Balázs Benjámin, az NB II-es Kaposvári Rákóczi labdarúgója a Vitória Guimaraesbe igazolt – jelentette be a portugál labdarúgó-bajnokság élvonalában szereplő klub hivatalos honlapja.

HIRDETÉS

Megállapodtak Balázs Benjáminnal (Fotó: vitoriasc.pt)

 

A honlap beszámolója szerint Balázs Benjámin több esztendőre kötelezte el magát a Vitóriához.

„Ígérem a csapat drukkereinek, hogy minden tőlem telhetőt megteszek annak érdekében, hogy bizonyítsam, megérte megvásárolni engem. Nem akarok olyasmit ígérni, hogy ennyi meg ennyi gólt szerzek majd, de azt igen, hogy ambiciózus és eltökélt csapattagként azon leszek, hogy a klub elérje a kitűzött célokat" – idézi röviden a klub honlapja a 24 éves magyar játékost.

A tudósítás megemlíti: Balázs Benjámin az előző szezonban harminc mérkőzésen három gólt szerzett az NB I-ben, és korábban tizenegy alkalommal pályára lépett az U21-es magyar válogatottban.

A Guimaraes a legutóbbi szezonban a 10. helyen fejezte be a portugál bajnokságot.

Az ingyen igazolható Balázs Benjámin iránt a magyar élvonalból is volt érdeklődés, a bajnok DVSC-Tevával tárgyalt is a játékos, és a Diósgyőr, valamint az Újpest is szívesen látta volna a soraiban.

 

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A KAPOSVÁRNÁL
Érkezők:
Távozott/távozhat: Antal Botond (Diósgyőri VTK), Balázs Benjámin (Vitória Guimaraes – Portugália), Bőle Lukács (Iasi – Románia), Drazsen Okuka (szerb, DVTK?), Lebbihi Badis (francia, ?), Armand Ken Ella (kameruni, Karpati Lviv – Ukrajna, kölcsönből vissza), Dragos Firtulescu (román, ?), Andrei Florean (román, ?), Tarmo Kink (észt, ?), Lucas (brazil, Boavista – Portugália), Pierre Emanuel „Pieter” Mbemba (belga-kongói, ?), Landry Mulemo (belga-kongói, ?), Murai Márk (AZ Alkmaar?)
Kiszemeltek:
HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.11.17 10:03:52

Légiósok SOMOGYI ZSOLT

Mekkora előnyt és hátrányt jelent az ismert és szakmabeli édesapa?

2018.11.14 09:19:17

Légiósok TÓTH ÁDÁM

Azt üzeni válogatottbeli csapattársainak, hogy harcoljanak a hazáért és a címeres mezért.

2018.11.12 23:08:20

Légiósok BODNÁR ZALÁN

NS-VÉLEMÉNY. Sallói igenis sztárnak számít a ligában.

2018.11.09 23:07:48

Légiósok nemzetisport.hu

HIRDETÉS
HIRDETÉS