nemzetisport.hu 2017.08.15 08:49 Frissítve: 2017.08.15 09:00

MLS: Vissza akartam térni a ligába, mert imádom – Németh

Az észak-amerikai profi ligában szereplő New England Revolution nemrég szerződtetett magyar játékosa, Németh Krisztián az mlssoccer.com-nak elárulta, alig várta, hogy visszatérhessen az MLS-be.

Németh gőzerővel készül a bemutatkozásra (Fotó: mlssoccer.com)

 

„Jó évem volt, de még több áll előttem – kezdte katari kalandjának értékelésével Németh Krisztián. – Ez volt az első szezonom ott, ráadásul más kultúrába és bajnokságba csöppentem. Mindazonáltal a korábbi tapasztalataim sokat segítettek, így gyorsan beilleszkedtem.”

A magyar válogatott támadó hozzátette, azon dolgozik, hogy minél hamarabb csapata rendelkezésére álljon, de arról is szót ejtett, hogy nem csak a New England volt képben az MLS-be való visszatérést illetően.

„Szeretek jó futballistákkal együtt játszani, ennél nincs is jobb. Alig várom, hogy mielőbb megfelelő állapotba kerüljek, hogy játékra kész legyek, és segíthessem a csapatot.”

„Nem szeretnék hazudni, a Sporting Kansas City (Németh korábbi csapata – a szerk.) is valós lehetőség volt. Amikor elhagytam a csapatot, tudtam, hogy egyszer vissza szeretnék térni a ligába, mert imádom, minden egyes itt töltött másodpercet. A játékstílusom is passzol hozzá, ez sem elhanyagolható tény.”

2020.07.01 19:37:32

Légiósok NAGY ZSOLT, NAGY-PÁL TAMÁS, TÖRÖK ATTILA (Dunaszerdahely), KOCSMÁR-TÓTH ISTVÁN (percről percre)

A Dunaszerdahely 1–1 után hiába dolgozott ki ellenfelénél több helyzetet, két gólt kapott a hajrában.

2020.06.28 16:33:21

Légiósok K. T. I.

A háromgólos hazai siker mellé ehhez a Wolfsberger győzelme is kellett a LASK Linz otthonában. Szoboszlai újabb gólpasszt adott.

2020.06.27 08:33:27

Légiósok SMAHULYA ÁDÁM

„Sok pluszmunkát végeztem az elmúlt hónapokban, ez így lesz a jövőben is, de profi futballistaként szerintem ez a minimum.”