MLS: ügyes Németh-gólpassz, óriási Sallói-kapufa – videó

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.04.15. 06:46
null
Kansasi gólöröm: Németh Krisztian, Johnny Russell és Gerso Fernandes (Fotó: SKC Matchday Twitter)
Németh Krisztiánnal a kezdőcsapatában 2–2-es döntetlent ért el a Sporting Kansas City hazai pályán a New York Red Bulls ellen az Egyesült Államok profi labdarúgó-bajnokságának (MLS) vasárnapi játéknapján.

 

Németh Krisztián végigjátszotta a mérkőzést a hazai csapatban, és a leshatáron vadászgató Johnny Russell az ő passzából szerezte meg a vezetést a 24. percben. Nem sokkal később a magyar támadónak volt egy gólt ígérő lövése, de Luis Robles nagy vetődéssel hárította. (A 97. percben aztán mindketten sárga lapot kaptak egy tumultuózus jelenet visszavideózása után…)

NÉMETH KRISZTIÁN GÓLPASSZA


A vendégek a második félidőben fordítottak, csakhogy a szemfüles Gianluca Busio közeli találattal egyenlített a 88. percben. Ekkor már a pályán volt a hat perccel korábban becserélt Sallói Dániel is, aki a lefújás előtt közel volt a győztes gólhoz, telibe találta a lécet. (Baráth Botond ezúttal a kispadon maradt.)



A Sporting a legutóbbi négy tétmérkőzéséből egyet sem nyert meg (két döntetlen, két vereség), és hat bajnoki meccs után kilenc ponttal a hetedik helyen áll az MLS Nyugati csoportjában.

SALLÓI DÁNIEL KAPUFÁJA




Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik