MLS: Sallói felépülése jól halad, csapata nem igazol támadót

Vágólapra másolva!
2019.04.09. 13:45
Az MLS-ben szereplő Sporting Kansas City a hosszú távú célokat szem előtt tartva nem szerződtet új játékost a megfogyatkozó támadósorába, ennek pedig egyik oka az is, hogy Sallói Dániel felépülése a vártnál jobban halad – olvasható a kansascity.com-on.

Mint ismert, Sallói még a – Németh Krisztiánt és Baráth Botondot is foglalkoztató – Sporting KC Colorado Rapids elleni mérkőzése előtt sérült meg, március 23-án még úgy tűnt, hogy hat hetet kell kihagynia. úgy tűnt, hogy hat hetet kell kihagynia.

A kansascity.com beszámolója szerint ugyanakkor a magyar támadó felépülése a vártnál jobban halad, már fájdalom nélkül tud futni, alig több mint két héttel a bokasérülését követően.

„Úgy tűnt, hogy a Sporting KC új támadót szerződtet a megtizedelt sorba, míg Erik Hurtado és Sallói Dániel a sérülésével küszködik, de Sallói visszatérése közelebb van az eredetileg várthoz képest, már fájdalom nélkül tud futni. Hurtado esetében eredetileg két-három hónapos kieséssel számoltak térdműtétje után, de úgy tűnik, ő is hamarabb regenerálódik. A Sporting KC úgy döntött, hogy a hosszú távú célokat tartja szem előtt és nem hoz új támadót” – olvasható az oldalon.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik