Middlesbrough: Varga szóba került a klubnál - ismerte el a tréner

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.06.21. 14:02
Az angol másodosztályú Middlesbrough menedzsere, Tony Mowbray megerősítette: a DVSC-Teva válogatott védekező középpályása, Varga József a klub kiszemeltjei között van.

„Róla már beszéltünk, igen” – ismerte el a szakvezető a middlesbrough-i Evening Gazette-nek. Mowbray most először beszélt név szerint nyári kiszemeltjeiről. A Middlesbrough ugyanakkor Dean Whiteheadet, a Stoke City volt középpályását is csábítja: a helyi portál szerint ha a Boro megszerzi Vargát, lemond Whitehead szerződtetéséről. Whiteheadet több angol klub is vinné, ráadásul fizetési igényei is túl magasnak bizonyulhatnak a Boro számára.

A Nemzeti Sport Online úgy tudja, hogy Varga átigazolása esetében prioritást élvez az angol vonal – a Middlesbrough mellett a Watford a másik érdeklődő. Varga József sorsa napokon belül eldőlhet.

A Gazette információja ezt megerősíti: a helyi honlap azt írja, a Middlesbrough ügyvezetője, Neil Bausor mindent megtesz annak érdekében, hogy a kiszemelteket még a szezonnyitó hétfői edzés előtt szerződtessék.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik