Megyerit választották az idény legjobb kapusának

Vágólapra másolva!
2012.05.04. 08:38
null
Megyeri tegnap késő este vette át a rangos elismerést (Fotó: rednews.gr)
Címkék
Jelentős elismerés érte Megyeri Balázst, a görög élvonalbeli labdarúgó-bajnokságot megnyerő Olympiakosz játékosát: a fiatal kapust Görögországban beválasztották az idény csapatába.

A díjat csütörtök késő este vehette át a futballista, és ez azt jelenti, hogy a görög bajnokságban jelenleg a 22 esztendős magyar fiút tartják a legjobb kapusnak. Nem mindennapi elismerés...

VALVERDE A LEGJOBB EDZŐ
Nem okozott meglepetést, hogy Megyeriék edzőjét, Ernesto Valverdét választották az idény legjobb trénerének. A távozó spanyol szakember így még egy trófeával búcsúzik az Olympiakosztól.

Az Olympiakosz Pireusz magyar légiósa elegáns öltönyben jelent meg a sportgálán, mosolyogva vette át a trófeát s mondott köszönetet a kitüntetésért – a bizalom immár nem csak megelőlegezett.

A fiatal labdarúgó nem véletlenül lett az idény kapusa Görögországban. Az ottani sajtó és mi magunk is gyakran számoltunk be kiemelkedő teljesítményéről, ráadásul nemcsak a hazai, de a nemzetközi színtéren is kiemelkedőt nyújtott.

Megyeri Balázs az egész szezon alatt mindössze tizennégy(!) gólt kapott – beleértve a bajnokságot, a Görög Kupát, a Bajnokok Ligája- és az Európa-liga-sorozatot. Csak az élvonalban volt tizenöt olyan találkozó, amelyen az ellenfél egyszer sem tudott a kapujába találni.

Szenzációs mutatók. A görög elismerés mellé itthonról kalapemelés is jár...

MEGYERI KITÜNTETÉSE

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik