Már a Hannover is Németh kérői között

Vágólapra másolva!
2010.07.15. 12:59
null
Némethet immár a Hannover is vinné (Fotó: Action Images – archív)
Címkék
A német Bild beszámolója alapján Huszti Szabolcs korábbi klubja, a Hannover is beállt Németh Krisztián kérői közé. Görög sajtóhírek szerint viszont a magyar csatár nagyon közel került ahhoz, hogy a Leccében folytassa pályafutását.

A Bild beszámolója szerint Németh jól passzolna a Hannover csapatába: gyors, fiatal, sikerre éhes. A lap idézi Jörg Schmadtke sportigazgatót is, aki szintén pozitív véleménnyel van a csatárról:

„Kiváló játékos, aki még gyors is. Az elmúlt szezonban az AEK Athénban szerepelt a Liverpool kölcsönjátékosaként. Ugyanakkor nem tudott igazán sok mérkőzésen pályára lépni. Azt egyelőre nem tudom megmondani, megfizethető-e a számunkra" – mondta Schmadtke.

A játékos ügyeit intéző iroda részéről Pataky Tibort is megszólaltatták, aki szerint több országból is érdeklődnek Németh iránt.

„Több helyről is érdeklődnek a játékos iránt, így Olaszországból, Spanyolországból, Görögországból és a Bundesligából is. Mindenképpen olyan klubot keresünk, amelyben sok játéklehetőséget kap" – idézik Patakyt.

Az ügynök által elmondottakkal vág egybe, hogy több görög internetes forrás is arról számol be, hogy Németh Krisztián hamarosan aláírhat a Serie A újoncához, a Leccéhez, miután a Liverpool nem viszi el a csatárt svájci edzőtáborába.

Amint arról két napja beszámoltunk, az olasz Gazzetta dello Sport napilap szerint a Lecce 1.2 millió eurót ajánl az angol együttesnek a magyar válogatott támadó játékjogának feléért.

A görög sajtó szerint az AEK nem tud versenyezni az olaszok ajánlatával, ami azért tűnik nagyon kedvezőnek a Liverpool szempontjából, mert úgy kapna jelentős összeget Németh Krisztiánért, hogy közben nem kellene végleg lemondania róla.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik