Lengyelország: végre megtört a Guzmicsékat sújtó átok

Vágólapra másolva!
2016.09.17. 22:39
Gyurcsó Ádám csapata, a Pogon Szczecin 2–0-ra kikapott a Wisla Plock vendégeként a lengyel élvonalbeli labdarúgó-bajokság (Ekstraklasa) szombati játéknapján, a Guzmics Richárdot a soraiban tudó Wisla viszont régen várt győzelmet aratott.

A Pogon honlapjának beszámolója szerint a csapata meccsét végigjátszó Gyurcsó Ádámnak több olyan ígéretes elfutása és előkészítése volt, amit a társak gólra válthattak volna, de elügyetlenkedték a helyzeteket. A hazaiak José Kanté utolsó negyedórában szerzett két találatával győztek, a Pogon három forduló óta nyeretlen.Gyurcsó Ádámnak több olyan ígéretes elfutása és előkészítése volt, amit a társak gólra válthattak volna, de elügyetlenkedték a helyzeteket. A hazaiak José Kanté utolsó negyedórában szerzett két találatával győztek, a Pogon három forduló óta nyeretlen.

Hét elveszített bajnoki után újra nyert a sereghajtó Wisla Kraków: Patryk Malecki a 90. percben szerezte a Piast elleni győztes gólt, nem sokkal azt követően, hogy a meccset végigjátszó Guzmics Richárd sárga lapot kapott. Guzmics és védőtársai jól dolgoztak, a szezonban először nem kaptak gólt.

LENGYELORSZÁG, 9. FORDULÓ
Górnik Leczna–Korona Kielce 4–0
Wisla Plock–Pogon Szczecin 2–0
Wisla Kraków–Piast Gliwice 1–0
Az élcsoport: 1. Jagiellonia 19 pont, 2. Nieciecza 19, 3. Lechia 16, …12. Pogon 9, …16. Wisla Kraków 6

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik