Lengyelország: Lovrencsics a 4., Guzmics az 5. a posztján

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.12.25. 12:21
Guzmics Richárd és Lovrencsics Gergő is előkelő helyen végzett a lengyel élvonal posztonkénti rangsorában a PilkaNozna válogatásában. Guzmics az ötödik legjobb középhátvéd lett, Lovrencsics pedig a negyedik legjobb jobb oldali középpályás.

„Guzmics Richárd szeptemberben mutatkozott be aWislában, azonnal meghatározó játékos lett a csapatában, stabilitást adott a védelemnek. Ami aggasztó lehet, hogy nem először küzd térdproblémával, hat hétre kidőlt, s nagy kérdés, milyen lesz a tavaszi formája" – írja a szaklap, amely szerint a középső védők rangsorát az élen záró klubtárs, a 35 éves Arkadiusz Glowacki után Guzmics hosszú távon vezére lehet a Wisla Kraków védelmének.

„Lovrencsicsben állandóan ott van a nagy játék lehetősége, de nem mindig jön elő. Ellenkező esetben talán nem a lengyel bajnokságban játszana. A legfontosabb, hogy megteszi, amire kérik. Régóta van a Lechnél, de az az emberérzése, hogy a legjobbját még nem láttuk, még várunk arra, hogy egy teljes idényt csúcsformában játsszon végig. Ősszel sérülések hátráltatták, de a tavasz az övé lehet. Az ő legjobb formája akár a Lech Poznan bajnoki címét jelentheti" – írták a magyar középpályásról.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik