Légiósok: nagy pechje volt a visszatérő Guzmicsnak – videó

Vágólapra másolva!
2016.12.16. 23:35
Gyurcsó Ádám (Pogon Szczecin) és Guzmics Richárd (Wisla Kraków) egyaránt vereségnek volt részese a lengyel élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Ekstraklasa) 20. fordulójának pénteki játéknapján – Guzmicsnak ráadásul balszerencséje is volt a Ruch elleni meccset eldöntő gólnál.

A sérüléséből felépülő Guzmics Richárd több mint egy hónap után játszott ismét bajnokit a Wislában, nem is teljesített rosszul, de a 80. percben Jaroslaw Niezgoda lövése rajta változtatott irányt, végzetesen becsapva a krakkói kapust – ezzel a góllal nyertek 1–0-ra az eddig az utolsó helyen álló chorzówiak.

Gyurcsó Ádámot már a szünetben lecserélte edzője, de a változtatás nem segített, az egygólos hátrány a szünet után megduplázódott, a Pogon 2–0-ra kikapott a harmadik helyen álló Nieciecza vendégeként.

Gyurcsó emlékezetes négygólos meccse óta (Wisla Kraków, 6–2) mintha átok ülne a szczecini csapaton: bár a kupában nyert egy meccset, a bajnokságban négy forduló óta képtelen győzni (két döntetlen, két vereség). Jókor jön a téli szünet…

LENGYELORSZÁG, 20. FORDULÓ
Nieciecza–Pogon Szczecin 2–0
Ruch Chorzów–Wisla Kraków 1–0
Az élcsoport: 1. Jagiellonia 39 pont (19 mérk.), 2. Lechia 39 (19), 3. Nieciecza 33, …7. Pogon 26, 8. Wisla Kraków 25

FRANCIAORSZÁG, LIGUE 2. Bese Barnabás végig a pályán volt a Le Havre-ban, amely péntek este sem tudta megszakítani rossz sorozatát: az alsóházi Tours mindhárom pontot hazavitte (0–2). Beséék hat bajnoki forduló óta nyeretlenek, és 19 mérkőzésen szerzett 27 pontjukkal a másodosztály tabellájának 8. helyén állnak.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik