HIRDETÉS
HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2014.09.23 18:32 Frissítve: 2015.03.12 02:16

Légiósok: Németh-nem a havi 9 ezres lengyel ajánlatra - sajtóhír

Németh Krisztián lehetett volna a következő magyar a lengyel élvonalban Lovrencsics Gergő (Lech Poznan) és Guzmics Richárd (Wisla Kraków) után: a bajnokságban 9 forduló után az 5. helyen álló Slask Wroclaw szemelte ki a magyar csatárt a sérült Marco Paixao helyére, ajánlatot tett, de Németh visszautasította.

HIRDETÉS

Németh Krisztiánt Lengyelországból keresték (Fotó: Reuters, archív)

A portugál csatár két hónapja sérült meg, s bár a klub vezetősége azt ígérte, gyorsan gondoskodnak a pótlásáról, máig nem történt semmi. 

Az átigazolási piac bezárt, így szabadon igazolható játékosok között kell válogatnia a Slask vezetőségének. Az egyik kiszemelt Németh Krisztián volt, akinek szerződést is ajánlott a klub. A sport.pl szerint havi 8-9 ezer eurót ajánlottak a magyar csatárnak, aki tavasszal a holland Rodában játszott, de a lengyel lap kiemeli, hogy a Liverpoolban is megfordult.

„Tadeusz Pawlowski elismerte, hogy valóban érdeklődött Németh iránt, aki valóban erősítést jelentett volna a klub számára" – írta a sport.pl, s idézi az edzőt, aki azt mondta, csak azért nem szerződtetnének valakit, hogy a létszámot növelje.

„A játékos elutasította az ajánlatunkat" – idézték Pawlowskit.

Érdekesség, hogy Németh Krisztián már a második magyar játékos, aki az elmúlt egy hónapban visszautasított egy lengyel lehetőséget, augusztus végén Kádár Tamás nem tudott megegyezni a Wisla Krakków-val, pedig a klub már megállapodott a DVTK-val a védő kölcsönvételéről. A krakkóiak később Kádár helyett a szabadon igazolható Guzmics Richárdot szerződtették. 

 

HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.11.17 10:03:52

Légiósok SOMOGYI ZSOLT

Mekkora előnyt és hátrányt jelent az ismert és szakmabeli édesapa?

2018.11.14 09:19:17

Légiósok TÓTH ÁDÁM

Azt üzeni válogatottbeli csapattársainak, hogy harcoljanak a hazáért és a címeres mezért.

2018.11.12 23:08:20

Légiósok BODNÁR ZALÁN

NS-VÉLEMÉNY. Sallói igenis sztárnak számít a ligában.

2018.11.09 23:07:48

Légiósok nemzetisport.hu

HIRDETÉS
HIRDETÉS