HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2014.09.23 18:32 Frissítve: 2015.03.12 02:16

Légiósok: Németh-nem a havi 9 ezres lengyel ajánlatra - sajtóhír

Németh Krisztián lehetett volna a következő magyar a lengyel élvonalban Lovrencsics Gergő (Lech Poznan) és Guzmics Richárd (Wisla Kraków) után: a bajnokságban 9 forduló után az 5. helyen álló Slask Wroclaw szemelte ki a magyar csatárt a sérült Marco Paixao helyére, ajánlatot tett, de Németh visszautasította.

Németh Krisztiánt Lengyelországból keresték (Fotó: Reuters, archív)

A portugál csatár két hónapja sérült meg, s bár a klub vezetősége azt ígérte, gyorsan gondoskodnak a pótlásáról, máig nem történt semmi. 

Az átigazolási piac bezárt, így szabadon igazolható játékosok között kell válogatnia a Slask vezetőségének. Az egyik kiszemelt Németh Krisztián volt, akinek szerződést is ajánlott a klub. A sport.pl szerint havi 8-9 ezer eurót ajánlottak a magyar csatárnak, aki tavasszal a holland Rodában játszott, de a lengyel lap kiemeli, hogy a Liverpoolban is megfordult.

„Tadeusz Pawlowski elismerte, hogy valóban érdeklődött Németh iránt, aki valóban erősítést jelentett volna a klub számára" – írta a sport.pl, s idézi az edzőt, aki azt mondta, csak azért nem szerződtetnének valakit, hogy a létszámot növelje.

„A játékos elutasította az ajánlatunkat" – idézték Pawlowskit.

Érdekesség, hogy Németh Krisztián már a második magyar játékos, aki az elmúlt egy hónapban visszautasított egy lengyel lehetőséget, augusztus végén Kádár Tamás nem tudott megegyezni a Wisla Krakków-val, pedig a klub már megállapodott a DVTK-val a védő kölcsönvételéről. A krakkóiak később Kádár helyett a szabadon igazolható Guzmics Richárdot szerződtették. 

 

2019.01.19 08:11:09

Légiósok BORBOLA BENCE

„Ha továbbra is jól megy a játék, és olyan ajánlat érkezik értem nyugatról, előbb-utóbb elengednek.”

2019.01.16 14:38:36

Légiósok NAGY ZSOLT

A topligák közül a Bundesligában öt, a Serie A-ban egy magyar futballista játszik.

2019.01.16 07:56:50

Légiósok Cs. A.

A Kitchee középpályása szerint vele nem lehet tervezni Magyarországon.

2019.01.14 22:32:45

Légiósok THURY GÁBOR

NS-VÉLEMÉNY. Melyik verzió lenne jobb a magyar válogatottnak?