Légióssors: Köteles László a Genk labdarúgójának tartja magát

Vágólapra másolva!
2010.06.26. 08:03
Amint arról már többször beszámoltunk, a belga Genk május végén bejelentette Köteles László végleges szerződtetését, ám a kapus korábbi klubja, a DVTK vitatja az egyezség érvényességét. A kapus Belgiumban készül, a Genk labdarúgójának tekinti magát, és nem tud a Dinamo Bucuresti érdeklődéséről, amiről a román Pro Sport számolt be.  
„A Dinamo Bucuresti szeretne szerződtetni? – kérdezett vissza a 25 esztendős futballista a román Pro Sport cikkére reagálva. – Nem hallottam róla, de állandóan összeboronálnak valamelyik csapattal. Én a  Genk labdarúgója vagyok!"

„Tudom, hogy a Diósgyőr is a sajátjának tekint, de a belgák nyugtatnak, hozzájuk tartozom. Június huszonegyedikén kezdődött a felkészülés Genkben, minden a legnagyobb rendben" – nyilatkozta a Nemzeti Sportnak Köteles.

Nem így gondolják a Diósgyőri VTK-nál, s a közvéleményt  úgy tájékoztatják, hogy Köteles László továbbra  is az ő játékosuk, mivel – elmondásuk  szerint – néhány  hete csak ajánlatot faxoltak el Genkbe, nem pedig szerződést. Jogászok szerint viszont ez már egyfajta előszerződésnek tekinthető – mivel mindkét fél aláírta –, tehát Köteles László a Genké. „Természetesen"  itt nem kerül pont az ügy végére. 

„Szerettem volna Nagy Bélával, a diósgyőriek tulajdonosával beszélni, tisztába tenni a helyzetem, de két hete egyszerűen elérhetetlen – mondta elkeseredetten a játékos.

„Itt minden oké – zárta mondandóját Köteles László. – Minden bizonnyal első számú kapusként számítanak rám, persze meg kell harcolnom a helyemért. Csak ez az ügy zárulna már le végre..."     

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik