Légiósok: Vida Kristopher további két évig DAC-játékos marad

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.08.06. 20:19
A DAC labdarúgócsapatának hat játékosa – köztük Vida Kristopher – 2021 júniusáig meghosszabbította szerződését, a tehetséges cseh kapus, Martin Jedlicka pedig az eredeti, féléves kölcsönjátéka helyett 2019 júniusáig marad a dunaszerdahelyi klubnál.

A klub a hivatalos honlapján jelentette be, hogy Vida Kristopher, Vakoun Issouf Bayo, Kristián Kostrna, Martin Rymarenko és Dominik Spiriak elfogadta a kétéves szerződéshosszabbítási ajánlatot, így a 2020–2021-es szezon végéig Dunaszerdahelyen maradnak.hivatalos honlapján jelentette be, hogy Vida Kristopher, Vakoun Issouf Bayo, Kristián Kostrna, Martin Rymarenko és Dominik Spiriak elfogadta a kétéves szerződéshosszabbítási ajánlatot, így a 2020–2021-es szezon végéig Dunaszerdahelyen maradnak.

A húszéves panamai védő, Cesar Blackman esetében a klub érvényesítette az opcióját, így a június utolsó napján lejáró megegyezése további két évvel lett megtoldva. A cseh kapus, Martin Jedlicka az eredeti, féléves kölcsönjátéka helyett 2019 júniusáig marad, és a klubnak opciós joga lesz az esetleges megvásárlásra.

„Főleg azért döntöttünk az említett játékosok szerződésének a meghosszabbítása mellett, mert meg vagyunk győződve a képességeikről és arról is, hogy megvan bennük a potenciál a további javulásra” – mondta Jan Van Daele.

A sportigazgató kitért a magyar légiósra is: „Vida Kristopher egészen jól indította az előző idényt, később azonban kikerült a kezdőcsapatból. Remekül felkészült a tavaszra, az egyik legjobb játékosunkká vált, és az utolsó bajnoki fordulóban mutatott teljesítménye már csak hab volt a tortán. Az új évadot szintén nagyszerűen indította.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik