Légiósok: Vegyük komolyan a vírust! Gondoljunk arra, mit tehetünk másokkal – Adorján

NAGY-PÁL TAMÁSNAGY-PÁL TAMÁS
Vágólapra másolva!
2020.04.09. 06:59
A másodosztályú Virtus Entellában futballozó Adorján Krisztián szerint Olaszországban egyértelműen az volt korábban a probléma, hogy az emberek nem vették komolyan a koronavírus-járványt. A magyar középpályás elmeséli, hogyan néznek ki most az olasz hétköznapok, hogyan működik a bevásárlás, a rendőrök mennyire szigorúan tartatják be az intézkedéseket, de szóba kerül a bajnokság folytatása is.

A Virtus Entella magyar légiósa, Adorján Krisztián elmesélte, hogyan néz ki most egy átlagos napja a teljes lezárás alatt lévő Olaszországban.

„Reggel felkelünk, levisszük a kiskutyánkat sétálni, de csak a ház körül szabad. Aztán általában egy óra edzés közösen videón a csapattal. Nyilván mindenki csak annyit tud csinálni, amennyit a lehetőségei engednek, futni nem szabad elmenni.”

A tréning közös konferenciahívás keretein belül történik, erről is mesél videónkban, ahogy arról is: mennyire haltak ki az olasz utcák; hogyan néz ki most a bevásárlás; mennyire szigorúak az intézkedésekkel kapcsolatban a rendőrök, illetve elmondja: meglátása szerint mit kell tenni ahhoz, hogy más ország ne kerüljön ilyen helyzetbe.

Természetesen a futball is szóba kerül, például a bajnokság folytatása (amiért szerinte Olaszországban mindent megtesznek), illetve a júniusban lejáró szerződése is.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik