nemzetisport.hu 2015.05.05 07:43 Frissítve: 2015.05.05 09:32

Légiósok: Valóban érdeklődik az Inter - Dzsudzsák

A Dinamo Moszkva játékosa, Dzsudzsák Balázs a Nemzeti Sportnak elmondta, hogy valóban érdeklődik utána az Internazionale. Mint ismert, tegnap olasz sajtóhírekre hivatkozva írtuk, hogy a milánóiak tovább ütik a vasat a magyar légiós szerződtetésével kapcsolatban.

 

Még kérdéses, hogy hol folytatja Dzsudzsák (Fotó: fcdynamo.ru)

– Éppen „Inter-netezik”?
– Magam is olvastam az olasz lapokban megjelent írásokat. Az idény vége felé járunk, fél év van hátra a szerződésemből, előfordulnak ilyen cikkek. Emlékezzünk vissza, az elmúlt esztendőkben hányszor írtak velem kapcsolatban hasonlókat – mondta Dzsudzsák Balázs a Nemzeti Sportnak.

– Szóval semmi alapja az olasz sztárklub érdeklődésének?
– Ezt nem mondtam. Vörösbaranyi József barátom és menedzserem éppen itt ül mellettem, egy pillanat… Ő is bólogat, annyit elárulhatunk: valóban érdeklődik az Inter. Nagy öröm, hogy ilyen csapattal hoznak hírbe, abban mindenki biztos lehet, nem én hívtam fel őket, hogy mennék hozzájuk, vagy hogy írjanak már az újságok rólam… A télen egyszer már hihetetlen közel voltunk a megállapodáshoz, egy hajszálon múlott a megegyezés, kíváncsi vagyok, most miként alakul a sorsom. Egy akkora klub, mint az Internazionale biztosan most is szétnéz a piacon, ezúttal is igazol néhány új labdarúgót, szóval meglátjuk… Négy meccs van hátra az orosz bajnokságból, ennyi idő alatt biztosan eldől a sorsom.

– A Dinamóval nem is tárgyal a hosszabbításról?

A KÉRDÉSRE ADOTT VÁLASZT ÉS A TELJES INTERJÚT – AMELYBŐL AZ IS KIDERÜL, HOGY ÉPPEN DZSUDZSÁK BALÁZS HOL VOLT, AMIKOR KERESTÜK – A NEMZETI SPORT KEDDI SZÁMÁBAN OLVASHATJA!

2020.03.26 15:37:01

Légiósok nemzetisport.hu

A Red Bull Salzburg válogatott középpályása együtt készül az úszóedzővel.

2020.03.20 09:00:49

Légiósok KOCSMÁR-TÓTH ISTVÁN, TOKICS MÁTÉ

Az RB Leipzig kapusa volt a Nemzeti Sport Instagramon indított videointerjú-sorozatának újabb vendége.

2020.03.09 22:31:43

Légiósok SZ. M.

A Nemzeti Sport keddi számából ajánljuk.