Videó: Vadócz mindkét gólban főszerepet játszott

Vágólapra másolva!
2020.08.17. 11:28
null
Vadócz Krisztián (balra) a Libertadores-kupában is pályára lépett (Fotó: Getty Images)
Mint megírtuk, a Penarol Vadócz Krisztiánnal a soraiban 2–0-ra legyőzte a Boston Rivert az uruguayi bajnokság 5. fordulójában. A magyar középpályás ezúttal is kezdő volt, és ezt két gólpasszal hálálta meg.

A Penarol a szünet után nem sokkal került előnybe, egy felszabadítás után Vadócz készítette le elegáns mozdulattal a labdát Facundo Torresnek, aki ballal kilőtte a hosszú alsó sarkot. Szűk negyedórával később egy kapu előtti kavarodásban a magyar játékos sarkáról került David Terans elé a labda, ő pedig közelről a léc alá bombázott.

„A magyar játékos ismét húzóembere volt a Penarolnak. Remek védekezés, a taktikai utasítások betartása és a fejbárbajok megnyerése jellemezte a játékát. Bejátszotta a pályát, jó passzokkal igyekezett területet nyitni a csapattársainak. Alapemberré vált” – írta értékelésében az ovaciondigital.com uruguayi honlap, amely hetes osztályzattal jutalmazta a légiós teljesítményét – ennél jobbat csak az első gólt szerző Torres (8) kapott.

Vadócz a Penarol eddigi mind az öt bajnokiján pályára lépett, az első fordulóban csereként, a többi találkozón – beleértve két Libertadores-kupa-meccset is – végig a pályán volt.

URUGUAY, PRIMERA DIVISIÓN
5. FORDULÓ

Penarol–Boston River 2–0
Penarol: Vadócz Krisztián végig a pályán volt.

A bajnokság állása: 1. Rentistas 11 pont, 2. Progreso 9 (9–5), 3. Wanderers 9 (7–4), 4. Penarol 8

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik