Légiósok: Vadócz a hongkongi éllovasnál folytatja – hivatalos

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.01.11. 12:13
Vadócz Krisztián a hongkongi élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Kitchee SC-ben folytatja pályafutását – adta hírül a játékos ügyeit képviselő Careers Management Groups. A magyar légiós az idény végéig írt alá.

A 31 éves középpályás legutóbb az indiai Mumbai Cityben futballozott. December végén az indiai Szuperliga hivatalos honlapja kihirdette a 2016-os szezon álomcsapatát, amelyben Vadócz is helyet kapott. a 2016-os szezon álomcsapatát, amelyben Vadócz is helyet kapott.

Szerződése az év végén lejárt az indiai gárdánál, az már pedig korábban köztudomású volt, hogy távozik. A Kitchee jelenleg az első helyen áll a Hongkong Premier League-ben, 11 meccsen 8 győzelem és 3 döntetlen a mérlege.

A 11 csapatos pontvadászatból a bajnok egyenes ágon kvalifikálja magát az ázsiai Bajnokok Ligájába.

A hongkongi élvonal címvédője is a Kitchee.

Vadócz Krisztián korábban Magyarországon, Franciaországban, Skóciában, Hollandiában, Spanyolországban, Dániában, Indiában, Svájcban és Ausztráliában is játszott. 2004 és 2011 között 40 alkalommal szerepelt a magyar válogatottban.

Az Ázsia BL-re aspiráló listavezető szerződtette Vadócz Krisztiánt! Gratulálunk! Sok sikert! #kitchee #wearekitchee #newsigning #hungarian #football #cmg

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik