Légiósok: újabb kérő jelentkezett Szoboszlaiért – sajtóhír

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.04.30. 12:26
null
Március után áprilisban is Szoboszlai lehet a klub legjobbja (Fotó: redbullsalzburg.at)
A Juventus után újabb olasz csapat jelezte érdeklődését Szoboszlai Dominik iránt. A Red Bull Salzburg magyar válogatott középpályását a Napoli is szívesen látná – írja a calcionapoli24.it portál.

 

A 18 éves labdarúgó a 2018–2019-es idényben 13 bajnokin, két hazai kupamérkőzésen és egy Európa-liga-összecsapáson lépett pályára – utóbbit éppen a Napoli ellen játszotta.

A calcionapoli24 úgy értesült, hogy a Napoli sportigazgatója, Cristiano Giuntoli és elnöke, Aurelio De Laurentiis is megcsodálta a képességeit. A portál kapcsolatba lépett a játékost képviselő EM Sports Consulting ügynökséggel, amely azt válaszolta, a nagy klubok érdeklődése teljesen normális. „Dominik az egyik legnagyobb tehetség Európában, de most csak arra törekszik, hogy Salzburgban sikeres legyen. Minden másról korai még beszélni” – jött a válasz.

A portál szerint a szerződését egy hónapja 2022 nyaráig meghosszabbító középpályásért akár 30 millió eurót is elkérne a klubja.

A klub hivatalos honlapja közben ismét meghirdette a versenyt a hónap legjobb játékosa címért, és Szoboszlai ismét versenyben van Dabbur, Gulbrandsen, és Onguéné társaságában. A magyar középpályás – aki fölényesen, a szavazatok 68 százalékával már nyert márciusban – ezúttal egy góllal és három gólpasszal jelentkezett, szerdán reggel 9-ig még lehet rá szavazni ezen a linken.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik