Légiósok: új kérő Nikolicsért – Hull-szintű ajánlatot tett?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.08.26. 07:02
null
Nikolics Nemanja (középen) a válogatott edzésén a nyári Eb-n (Fotó: Hegedüs Gábor)
Lengyel források szerint a Maccabi Tel-Aviv igen jó ajánlattal kopogtatott be a Legia Warszawa magyar válogatott labdarúgójáért, Nikolics Nemanjáért.

 

A sportowefakty.wp.pl úgy tudja: a Maccabi Tel-Aviv azt a vételárat kínálta (nagyjából négymillió eurót), amit az ügylettől időközben állítólag visszalépő angol élvonalbeli Hull City.

Fontos feltétele az esetleges üzletkötésnek, hogy a Maccabi bejusson az Európa-liga csoportkörébe; nos, ez az állítólagos ajánlattétel óta, csütörtök este megtörtént.

A lengyel honlap szerint Nikolics is hajlandónak mutatkozik arra, hogy az iránta már korábban is érdeklődő Maccabiba igazoljon.

Az izraeli csapatot nyáron elhagyta válogatott gólvágója, a Kínába igazoló Eran Zahavi, és a Jordi Cruyff menedzser, Sota Arveladze vezetőedző alkotta döntéshozó kettős Nikolics szerződtetésében látja a csatárkérdés megoldását.

Mint beszámoltunk róla, Nikolics iránt több klub is érdeklődik, és a varsóiakkal a BL-csoportkörébe jutó csatár úgy érzi: nagyon nehéz döntés előtt áll.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik