nemzetisport.hu 2014.03.07 09:30 Frissítve: 2015.03.27 01:36

Légiósok: „Úgy ébredtem, hogy belilult és bedagadt"

Mint beszámoltunk róla, Németh Krisztián, a Roda 25 esztendős magyar labdarúgója otthonában lábsérülést szenvedett, és legalább két hétig nem léphet pályára. A játékos elmesélte a furcsa sérülés rövid történetét a Nemzeti Sportnak.

Németh Krisztián bízik a gyors felépülésben (Fotó: Nemzeti Sport – archív)

 

„Odahaza jöttem le a lépcsőn, sajnos rosszul léptem, és bármilyen hihetetlenül hangzik, de aláfordult a jobb nagylábujjam – mesélte lapunknak a szezonban eddig nyolc gólt szerző csatár. – Nyugodtan feküdtem le aludni, egyáltalán nem fájt a lábam, szerda reggel viszont úgy ébredtem, hogy belilult és bedagadt a nagylábujjam. Nem akartam elhinni… Bementem a klubhoz, onnan a kórházba vezetett az utunk, ahol a vizsgálat után megállapították, megrepedt a csont. Edzőnk, Jon Dahl Tomasson sem repesett az örömtől, de sajnos ez van, most majd azért kell melóznom, hogy mihamarabb visszatérjek. Remélem, két hét múlva már mozoghatok vagy akár játszhatok is.”

A 15-szörös válogatott csatár televízión nézte a magyar nemzeti csapat szerdai, Finnország elleni felkészülési mérkőzését, és a 2–1-es vereséget eredményező játékban látott biztató jeleket.

„Természetesen néztem a mérkőzést, és lehetett látni pozitív dolgokat. Nem szeretnék szakmai részletekbe belemenni, de voltak olyan jelek, hogy eredményes lehet a válogatott. Remélem, velem a soraiban, ugyanis azért is dolgozom, hogy segíthessek a csapatnak. De egyelőre az a lényeg, hogy mihamarabb felépüljek ebből a nem mindennapi, elég furcsa sérülésből…”

2020.03.26 15:37:01

Légiósok nemzetisport.hu

A Red Bull Salzburg válogatott középpályása együtt készül az úszóedzővel.

2020.03.20 09:00:49

Légiósok KOCSMÁR-TÓTH ISTVÁN, TOKICS MÁTÉ

Az RB Leipzig kapusa volt a Nemzeti Sport Instagramon indított videointerjú-sorozatának újabb vendége.

2020.03.09 22:31:43

Légiósok SZ. M.

A Nemzeti Sport keddi számából ajánljuk.