Légiósok: Ugrai megint betalált, Vécsei gólpasszt adott

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.09.30. 19:44
Ugrai Roland a görög bajnokságban harmadik meccsén második gólját szerezte, csapata a Levadiakosz otthonában győzött. Svájcban Vécsei Bálint adott gólpasszt a Luganóban, amely nagyot küzdött az egy pontért.

A görög élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 5. fordulójában a Megyeri Balázzsal a kapuban és Ugrai Rolanddal a csatársorban felálló Atromitosz 2–0-ra győzött a Levadiakosz otthonában. A vendégek második gólját a görög csapatnál harmadik meccsén második gólját szerző Ugrai jegyezte. Megyeri végig a pályán volt, Ugrait a 84. percben cserélte le edzője.

GÖRÖGORSZÁG, SUPER LEAGUE
5. FORDULÓ
Levadiakosz–Atromitosz 0–2
Levadiakosz: Windecker Józsefet nem nevezeték a mérkőzésre; Atromitosz: Megyeri Balázs végig, a csapata második gólját szerző Ugrai Roland a 84. percig játszott, amikor lecserélték.

UGRAI GÓLJA

A svájci élvonalban szereplő Lugano hazai pályán játszott 2–2-t a Basellel, amely 2–0-s hátrányból mentett pontot, s az első gól a kezdőként pályára lépő Vécsei Bálint szabadrúgása után született. Vécsei az első félidőben sárga lapot kapott, s a gólpassza után három perccel, az 55. percben lecserélte edzője.

SVÁJC, SUPER LEAGUE
9. FORDULÓ
Lugano–FC Basel 2–2
Lugano: Kecskés Ákost nem nevezték, Vécsei Bálint kezdőként egy gólpasszt adott, az 55. percben cserélték le.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik