Légiósok: török sztárcsapat vinné Szalait – sajtóhír

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.12.30. 18:47
null
Szalai Ádám szerződése a nyáron lejár a Hoffenheimnél (Fotó: AFP)
Német sajtóhírek szerint a török élvonalbeli Galatasaray labdarúgócsapata érdeklődik Szalai Ádám, a Bundesligában szereplő TSG Hoffenheim magyar válogatott támadója iránt.

 

A török bajnokságban ötödik helyen telelő Galatasaray már 2016-ban is érdeklődött Szalai Ádám iránt, az akkor tett 3 millió eurós ajánlatot azonban lesöpörte az asztalról a Hoffenheim. Most azonban más a helyzet: a Bild információi szerint idén elfogadhatja a német klub ugyanezt az ajánlatot Szalaiért.

A magyar válogatott támadónak az idény végén lejár a szerződése a Hoffenheimnél, így a nyáron ingyen távozhatna – a téli átigazolási időszakban viszont még pénzt kaphatna Szalaiért a klub. Méghozzá a Bild szerint 3 millió eurót, ugyanis a Galata ismét ennyit ajánl, és a lap úgy tudja, hajlik az egyezségre a Hoffenheim.

A 31 éves Szalai 2014-ben igazolt a Hoffenheimhez, melynek színeiben 97 tétmérkőzésen 22 gólt és 10 gólpasszt jegyzett. A Bundesligában játszott még a Mainz, a Schalke és a Hannover színeiben is, 204 mérkőzésen 49 találata van a német élvonalban.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik