Légiósok: „Szoboszlai az öt topliga öt legjobb csapatának egyikéhez vágyik”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.08.21. 12:47
null
Szoboszlai Dominik az öt topliga öt legjobb csapatának egyikébe vágyik (Fotó: Török Attila)
Szoboszlai Dominik célja, hogy az öt európai topliga öt legjobb csapatának egyikéhez szerződjön a jövőben – árulta el a Világgazdaságnak adott interjúban a Red Bull Salzburg magyar labdarúgójának ügynöke, Esterházy Mátyás.

 

„A tervek már egy ideje meglehetősen világosak és tiszták. Dominik, az édesapja és én együtt, közösen hozzuk meg a döntéseket – mondta a Világgazdaságnak Esterházy Mátyás. A játékos célja, hogy az öt topliga, öt legjobb csapatának valamelyikéhez szerződjön. Az idei cél pedig az, hogy ez realitás legyen – minden apró döntést ennek szellemében hoztunk meg idáig.”

Szoboszlaival kapcsolatban a nemzetközi sajtó többek között a Juventust, az Arsenalt és az FC Barcelonát is emlegette korábban.

„Akiért egy ilyen szintű klub komolyan érdeklődik, az már megfelelően egészséges önbizalommal rendelkezik. Egy ilyen kaliberű játékos énképét már nem az Arsenal érdeklődése határozza meg – tette hozzá az EM Sports Consulting Kft. ügyvezetője. – Nekem az a feladatom, hogy ezt az önbizalomszintet megfelelő egyensúlyban tartsam. Hangsúlyozom, hogy eszem ágában sincs Dominik önbizalmát és a saját magáról kialakított képét letörni vagy visszafogni, mert soha nem a visszahúzódó, szerény emberekből lettek a világhírű sportolók.”

A teljes interjút ide kattintva olvashatják el.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik