Légiósok: Sallói esése előbb 11-est ért, aztán jött a videó

Vágólapra másolva!
2018.03.05. 06:50
null
Sallói Dániel a mérkőzés utáni nyilatkozat közben (Fotó: Sporting Kansas)
Sallói Dániel csapata vereséggel kezdte az észak-amerikai profi labdarúgó-bajnokság (MLS) 2018-as szezonját: David Villa csapata, a New York City FC 2–0-ra nyert a magyar légióst foglalkoztató Sporting Kansas City vendégeként hétfőre virradóra.

 

Sallói Dániel a 62. percben, már 0–2-nél lépett pályára csereként, energikusan futballozott, és a 79. percben főszereplővé vált: a magyar támadó lecsapott egy rosszul visszapasszolt labdára, majd védője szerelési kísérlete közben elesett a 16-oson belül – tizenegyes!

A labda már a büntetőponton volt, amikor Mark Geiger játékvezető jelezte: videós felülvizsgálat következik. Az ezt követő ítélet: a védő, a luxemburgi Maxime Chanot előbb érte el a labdát, mint Sallói lábát – vagyis még sincs tizenegyes!

AZ ESET EZEN A LINKEN TEKINTHETŐ MEG (2:34-től)

A klubhonlapnak nyilatkozva Sallói nem kárhoztatta a játékvezetőt: úgy vélekedett, bár nem szerencsés a játékmegszakítás, ha a videós visszajátszás segíti a bírókat a döntésben, akkor a futballisták nem tehetnek mást, hozzá kell szokniuk a rendszerhez.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik