HIRDETÉS
HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2018.05.16 21:51 Frissítve: 2018.05.16 22:01

Légiósok: Sallai első trófeájáról, a Palermóról és a jövőjéről

Sallai Roland élete első trófeáját ünnepelte a ciprusi APOEL bajnoki győzelme után. A magyar légióst kérdező olasz lap szerint a Palermónak most szüksége lenne rá.

HIRDETÉS

„Leírhatatlan, amit érzek, hiszen eddig sohasem nyertem semmilyen trófeát – mondta Sallai az olasz mediaset.it oldalnak. – Örülök, hogy az edző kiemelte a teljesítményemet, s hogy a góljaimmal és a jó játékommal segíthettem a csapatot. Az egész idényben jól futballoztam, de továbbra is az marad a célom, hogy fejlődjek és napról napra jobb legyek.”

„Mi volt a csúcspontja a szezonnak? Ha a személyes élményt veszem, a Real Madrid, a Dortmund és a Tottenham elleni Bajnokok Ligája-találkozókat emelném ki, a csapat szempontjából pedig a bajnokságot eldöntő mérkőzést. Remélem, még sok ilyenben lesz részem” –  nyomatékosította Sallai az olasz lapnak, amely megjegyezte, nagy szüksége lenne rá korábbi klubjának, a Serie A-ba jutásért küzdő Palermónak, amely valószínűleg a Serie B rájátszásában küzdhet meg az élvonalbeli tagságért..

„Sok sikert a Palermónak, amelynek figyelem a meccseit, és boldog voltam, amikor láttam, hogy nyert. Még van esélye feljutni, és szerintem sikerülhet neki” – mondta a Puskás Akadémia korábbi labdarúgója, akit a jövőjéről is kérdeztek.

„Az APOEL-hez köt a szerződésem, az a célom, hogy sikeres legyek a klubommal. A menedzserem dolga, hogy más együttesekkel tárgyaljon, nem az enyém, meglátjuk, milyen hírekkel szolgál majd. De annyira én nem foglalkozom ezzel” – szögezte le Sallai Roland.

HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.12.04 23:46:15

Légiósok BOBORY BALÁZS

ALAPVONAL. Örülnék, ha Dzsudzsák Balázs egyszer, akár pályafutása végeztével őszintén beszélne döntéseinek miértjéről, az előtte kinyíló vagy éppen bezáruló kapukról, mert ha valamit hiányolok még pályafutásával kapcsolatban, az az, hogy sohasem derült ki, mit miért választott.

2018.11.27 14:40:45

Légiósok nemzetisport.hu

Gráczer Zoltán országszerte bemutató edzéseket tartott, közben ő is leckét kapott nyitottságból, tiszteletből.

2018.11.17 10:03:52

Légiósok SOMOGYI ZSOLT

Mekkora előnyt és hátrányt jelent az ismert és szakmabeli édesapa?

2018.11.14 09:19:17

Légiósok TÓTH ÁDÁM

Azt üzeni válogatottbeli csapattársainak, hogy harcoljanak a hazáért és a címeres mezért.

HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS