HIRDETÉS
HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2018.05.16 21:51 Frissítve: 2018.05.16 22:01

Légiósok: Sallai első trófeájáról, a Palermóról és a jövőjéről

Sallai Roland élete első trófeáját ünnepelte a ciprusi APOEL bajnoki győzelme után. A magyar légióst kérdező olasz lap szerint a Palermónak most szüksége lenne rá.

HIRDETÉS

„Leírhatatlan, amit érzek, hiszen eddig sohasem nyertem semmilyen trófeát – mondta Sallai az olasz mediaset.it oldalnak. – Örülök, hogy az edző kiemelte a teljesítményemet, s hogy a góljaimmal és a jó játékommal segíthettem a csapatot. Az egész idényben jól futballoztam, de továbbra is az marad a célom, hogy fejlődjek és napról napra jobb legyek.”

„Mi volt a csúcspontja a szezonnak? Ha a személyes élményt veszem, a Real Madrid, a Dortmund és a Tottenham elleni Bajnokok Ligája-találkozókat emelném ki, a csapat szempontjából pedig a bajnokságot eldöntő mérkőzést. Remélem, még sok ilyenben lesz részem” –  nyomatékosította Sallai az olasz lapnak, amely megjegyezte, nagy szüksége lenne rá korábbi klubjának, a Serie A-ba jutásért küzdő Palermónak, amely valószínűleg a Serie B rájátszásában küzdhet meg az élvonalbeli tagságért..

„Sok sikert a Palermónak, amelynek figyelem a meccseit, és boldog voltam, amikor láttam, hogy nyert. Még van esélye feljutni, és szerintem sikerülhet neki” – mondta a Puskás Akadémia korábbi labdarúgója, akit a jövőjéről is kérdeztek.

„Az APOEL-hez köt a szerződésem, az a célom, hogy sikeres legyek a klubommal. A menedzserem dolga, hogy más együttesekkel tárgyaljon, nem az enyém, meglátjuk, milyen hírekkel szolgál majd. De annyira én nem foglalkozom ezzel” – szögezte le Sallai Roland.

HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.09.21 16:27:19

Légiósok CSILLAG PÉTER

A védővel Kolozsváron a Steaua ellen történtekről és a válogatott Eb-reményeiről beszélgettünk.

2018.09.20 23:02:26

Légiósok nemzetisport.hu

A 31 éves futballista szeretett volna Európába szerződni, de nem várhatott tovább, lépnie kellett.

2018.09.19 08:18:04

Légiósok BABJÁK BENCE

„Szerintem nem kell bántani azt a magyar labdarúgót, aki azért mond nemet a klubja ajánlatára, mert ambíciói vannak.”

2018.09.15 11:52:59

Légiósok VINCZE SZABOLCS

Úgy érzi, szerencséje volt, hogy játékosként Berlinbe került, ahol felépíthette magát és az életét.

2018.09.12 17:27:43

Légiósok PÓR KÁROLY

Az egy éve Barcelonában élő Huszár család és az újonnan érkező Molnárék is úgy vélik, az FCB Escola egy lehetőség.

HIRDETÉS
HIRDETÉS