Légiósok: Rudolfnak vannak ajánlatai, Nyíregyházán edz

Vágólapra másolva!
2012.07.26. 08:35
A magyar válogatott támadó, Rudolf Gergely várhatóan távozik a Genoától – a csatár a lehetőségeiről egy rádiónak nyilatkozott.

Rudolf Gergely a legutóbbi szezont kölcsönben a Panathinaikosznál töltötte, ám sorozatos sérülései miatt keveset játszott. A csatárt még élő szerződés köti a Genoához, de olasz forrásokban már korábban is lehetett olvasni várható távozásáról, és most Rudolf meg is erősítette egy rádióinterjúban, hogy gondolkozik a váltáson.

„Nívós bajnokságban szeretnék játszani. Kicsit csalóka a kép, mert tavaly végig játszottam az évet és nem volt annyi ajánlat, amire vártam, most pedig amikor többet voltam sérült, befutottak olyan konkrét ajánlatok, melyeken elgondolkozok. Bajnoki címért szeretnék küzdeni, bármelyik országban is folytatom, mert az a legjobb, ha bajnokságot ünnepelhet az ember a szezon végén, nem pedig a bennmaradásért kell küzdeni" – nyilatkozta Rudolf a Sunshine Rádiónak.

A nyíregyházi születésű támadó legtöbbet egyedül készült az elmúlt időszakban, de a napokban az NB II-es Nyíregyházánál jelentkezik edzésre, hogy formában tartsa magát, amíg eldől, hol folytatja a pályafutását.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik