Légiósok: Priskin Tamás hallott a Videoton érdeklődéséről

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.07.05. 07:56
null
Priskin Tamás hallott a Videoton érdeklődéséről (Fotó: Reuters)
Hétfőn az NSO adta hírül, hogy Priskin Tamás is szerepel a Videoton labdarúgócsapatának nyári kívánságlistáján. Az Eb-t is megjárt válogatott csatár a Nemzeti Sport keddi számában megjelenő hosszabb interjúban elismerte, hallott a fehérváriak érdeklődéséről.

 

„Nehéz kérdés… – jegyezte meg az 58-szoros válogatott Priskin Tamás, amikor a jövője került szóba. – Még az Eb előtt keresett a belga Lokeren, ám az az üzlet meghiúsult, a két klub nem tudott megegyezni. Ha érkezik olyan ajánlat, amely a pozsonyi vezetőknek ugyanúgy megfelel, mint nekem, lehet szó róla, hogy máshol folytatom, addig azonban felesleges erről beszélni.”

„Hallottam a Videoton érdeklődéséről, megtisztelő, hogy az egyik legjobb magyar csapatnál szóba került a nevem, de ennél többet erről sem tudok mondani – erősítette meg a támadó a Nemzeti Sport Online hétfői hírét. – Pillanatnyilag csak az biztos, hogy csütörtökön Európa-liga-selejtezőn fogadjuk a Partizani Tiranát.”

Priskin Tamás ugyanis – akit még két évig köt a szerződése a Slovan Bratislavához – már a múlt szerdán bekapcsolódott az El-selejtezőben érdekelt szlovák csapat felkészülésébe.

„A nulla-nullára végződő kinti meccsen még nem játszottam, ha a visszavágón lehetőséget kapok, góllal szeretném továbbjutáshoz segíteni a Slovant. A többit meglátjuk” – mondta a csatár az előtte álló következő feladatról.

A PRISKIN TAMÁSSAL KÉSZÜLT TELJES INTERJÚT, MELYBEN RÉSZLETESEN BESZÉL AZ EURÓPA-BAJNOKSÁGRÓL, ELOLVASHATJA A NEMZETI SPORT KEDDI SZÁMÁBAN.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A VIDEOTON FC-NÉL
Érkezők: Bódi Ádám
(DVSC), Barczi Dávid (DVTK), Danko Lazovics (szerb, szabadon igazolható, legutóbb Olimpija Ljubljana – Szlovénia)
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők: Gábor Péter (Siófok), Horváth Tamás (Mezőkövesd), Lorentz Márton (Dunaújváros), Tomás Tujvel (szlovák, DAC 1904 – Szlovákia), Zsótér Donát (Puskás Akadémia)
Az utánpótlásból felkerültek:
Varga Bence
Kiszemeltek: Futács Márkó (Mersin Idman Yurdu – Törökország), Theodorosz Kolokudiasz (legutóbb Enoszisz Neon Paralimni – Ciprus), Priskin Tamás (Slovan Bratislava – Szlovákia), Moussa Sissoko (mali, Onze Créateurs – Mali), Varga József (DVSC), Vida Máté (Vasas)
Távozók: Haraszti Zsolt (Paks), Heffler Tibor (Puskás Akadémia), Koltai Tamás (Paks, kölcsön után végleg), Filip Pajovics (szerb, szabadon igazolható), Rudolf Gergely (Nyíregyháza, szabadon igazolhatóként)
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: Braniszlav Danilovics (szerb, Puskás Akadémia), Alhassane Soumah (guineai, Juventus – Olaszország), Tischler Patrik (Puskás Akadémia)
Távozhatnak/ érdeklődnek irántuk:
Dinko Trebotic (horvát), Tomás Tujvel (szlovák, Mezőkövesd)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik