Videoton: Eb-t megjárt magyar csatár a kiszemeltek között

Vágólapra másolva!
2016.07.04. 11:44
A Nemzeti Sport Online értesülései szerint Priskin Tamás neve is szerepel a továbbra is csatárt kereső Videoton nyári kiszemeltjei között.

A Videoton labdarúgócsapata a múlt héten szerződtette a 47-szeres szerb válogatott csatárt, Danko Lazovicsot, ám értesüléseink szerint még egy csatárral erősítenének a nyáron a székesfehérváriak.

A jelöltek között az Eb-n két meccsen, Ausztria és Izland ellen játszó magyar válogatott Priskin Tamás is szerepel.

Más kérdés, hogy – mint azt korábbi cikkünkben jeleztük – a 29 éves játékos jól érzi magát a szlovák élvonalbeli Slovanban, nem akar mindenképp távozni, és 2018-ig szerződés is köti a pozsonyiakhoz.

Ráadásul nem a Videoton az egyetlen kérője, a belga Lokeren például már ajánlatot is tett, de az nem volt megfelelő. Kérdés, a Videotoné az lesz-e…

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A VIDEOTON FC-NÉL
Érkezők: Bódi Ádám
(DVSC), Barczi Dávid (DVTK), Danko Lazovics (szerb, szabadon igazolható, legutóbb Olimpija Ljubljana – Szlovénia)
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők: Gábor Péter (Siófok, ?), Horváth Tamás (Mezőkövesd), Lorentz Márton (Dunaújváros), Tomás Tujvel (szlovák, DAC 1904 – Szlovákia, ?), Zsótér Donát (Puskás Akadémia)
Az utánpótlásból felkerültek:
Varga Bence
Kiszemeltek: Futács Márkó (Mersin Idman Yurdu – Törökország), Theodorosz Kolokudiasz (legutóbb Enoszisz Neon Paralimni – Ciprus), Priskin Tamás (Slovan Bratislava – Szlovákia), Moussa Sissoko (mali, Onze Créateurs – Mali), Varga József (DVSC)
Távozók: Haraszti Zsolt (Paks), Heffler Tibor (Puskás Akadémia), Koltai Tamás (Paks, kölcsön után végleg), Filip Pajovics (szerb, szabadon igazolható), Rudolf Gergely (Nyíregyháza, szabadon igazolhatóként)
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: Braniszlav Danilovics (szerb, Puskás Akadémia), Alhassane Soumah (guineai, Juventus – Olaszország), Tischler Patrik (Puskás Akadémia)
Távozhatnak/ érdeklődnek irántuk:
Dinko Trebotic (horvát)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik