Légiósok: Pintér megsérült, Kalmárék ikszeltek

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.11.26. 17:55
A Greuther Fürth 4–0-ra nyert otthon a St. Pauli ellen a német másodosztályú labdarúgó-bajnokságban, Pintér Ádám öröme azonban nem lehet teljes, mivel sérülés miatt le kellett cserélni.

A Greuther Fürth Megyeri Balázs nélkül kezdett a St. Pauli ellen, az első fél óra végén pedig a másik magyar légiósa, Pintér Ádám is megsérült, 0–0-s állásnál. A lecserélését követően nagyon belelendült a Fürth, és 4–0-s győzelmet aratott.Megyeri Balázs nélkül kezdett a St. Pauli ellen, az első fél óra végén pedig a másik magyar légiósa, Pintér Ádám is megsérült, 0–0-s állásnál. A lecserélését követően nagyon belelendült a Fürth, és 4–0-s győzelmet aratott.

Kádár Tamás végig a pályán volt a Dinamo Kijevben, amely 2–0-ra nyert az ukrán élvonalban sereghajtó Sztal Dniprodzerzsinszk vendégeként.

A szlovák első osztályban a DAC gól nélküli döntetlent játszott a Nyitrával. Az eltiltását letöltő Kalmár Zsolt végig a pályán volt a dunaszerdahelyieknél, míg Vida Kristophert Mervó Bence váltotta a 68. percben.

A Lugano sokáig jól helytállt a svájci élvonalat vezető Young Boysszal szemben, ám a hajrában kapott két gólt, és a hosszabbításban csak szépíteni tudott, így 2–1-re alulmaradt hazai pályán. Vécsei Bálint kezdőként 61 percet játszott a Luganóban.

Szántó Tamást nem cserélték be a Rapid Wienbe, amely 3–2-re kikapott otthon a Salzburgtól az osztrák első osztályban.

Köteles Lászlót nem nevezték a Genkbe, így nem volt részese a belga élvonalban a Standard Liege elleni hazai 2–0-s vereségnek.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik