Légiósok: Otigba csereként a forduló válogatottjában

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.01.25. 13:11
A voetbalprimeur.nl oldalnál a forduló válogatottjába került Otigba Kenneth. A Heerenveen nigériai-magyar labdarúgója szombaton – mint videós hírünkben már szombaton beszámoltunk róla – csereként beállva fontos gólt szerzett a Willem II ellen hazai pályán megfordított holland élvonalbeli (Eredivisie) bajnokin.

A honlap megemlíti, hogy a Heerenveen gyenge első félidőt követően egygólos hátrányban vágott neki a második felvonásnak, amelyre Foppe de Haan edző remek érzékkel küldte pályára Otigbát. A védő így már pályán lehetett az egyenlítésnél, a hazaiak a 75. percben az ő fejesével vették át a vezetést. A vége 3–1 lett.

A 19. forduló AZ–Feyenoord (4–2) rangadójáról négy játékos is bekerült a forduló legjobbjai közé. Például Kenneth Vermeer, aki négy gólt kapott, de legalább ennyi alkalommal bravúrral hárított, kiütéses vereségtől mentve meg övéit. A győztes AZ-t három játékos képviseli a forduló válogatottjában. A PSV-t és a Ajaxot kettő-kettő, a Heerenveen mellett pedig az Utrecht és a Den Haag ad egy-egy játékost.

EREDIVISIE, A 19 FORDULÓ VÁLOGATOTTJA
(a voetbalprimeur.nl szerint)

Kenneth Vermeer (Feyenoord) – Kenneth Otigba (Heerenveen), Héctor Moreno (PSV), Mitchell Dijks (Ajax) – Bart Ramselaar (Utrecht), Markus Henriksen (AZ), Riechedly Bazoer (Ajax), Andrés Guardado (PSV) – Alireza Jahanbakhsh (AZ), Mike Havenaar (Den Haag), Vincent Janssen (AZ).

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik