Légiósok: Örülök, hogy lezártuk ezt a szakaszt - Juhász

Vágólapra másolva!
2013.07.12. 08:11
Az Anderlechttel csütörtökön szerződést bontó Juhász Roland az egyik belga szaklapnak elmondta, örül, hogy sikerült lezárni az ügyeit a brüsszeli klubbal, amelynél a szép emlékeket az utolsó idény vitái sem csúfíthatják el. A védő kijelentette, igyekszik mihamarabb tisztázni, hol folytassa, s természetesen szívesen visszatérne a Videotonhoz.

„Örülök, hogy lezártuk ezt a szakaszt, és végre előre tekinthetek. Az Anderlechtnél eltöltött időszakra szeretettel fogok visszagondolni, egy rossz év nemárnyékolhatja be a korábbi hét csodálatos és sikeres szezont, amit itt töltöttem. A bajnokságban és a Bajnokok Ligájában is nagy meccseket játszottunk – idézi Juhászt a voetbalkrant.com. – Hogy visszatérek-e a Videotonhoz? A legnehezebb kérdés megoldódott, szeretném a lehető leghamarabb tisztázni, hogyan tovább. Eszem ágában sincs az átigazolási időszak utolsó napjáig várni, mert ez esetben ki kellene hagynom a felkészülést. Szívesen visszamennék a Videotonhoz, hiszen ismerem a klubot, és otthon a szövetségi kapitány előtt játszhatok."

Juhász korábban azt mondta, fontos lenne számára, hogy már az Európa-liga rajtjánál számíthasson rá José Gomes, a Videoton vezetőedzője. Kérdés, változtat-e a védő elhatározásán, hogy a Videoton csütörtökön váratlanul elbúcsúzott az európai porondról.

Juhász búcsúzóul az Anderlecht szurkolóinak is üzent.

„Még a legutolsó idényemben is támogattak az Anderlecht szurkolói, akik a legjobbak Belgiumban. Nagyon meghatott, amikor a nevemet hallottam tőlük a lelátóról” – mondta Juhász.

A magyar védő egy másik nyilatkozatában a DH-nak elárulta: nem lép pályára más belga klub színeiben, Anderlecht-kötődése miatt.

„Kizártam, hogy más belga csapatnál játsszak az Anderlechtnél eltöltött időszakom után, és ez a döntés nem is változik. Abban reménykedek viszont, hogy egy meccsen még elköszönhetek a szurkolóktól, akik sosem hagytak cserben.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik