Légiósok: Nikolics három egyéni díjat is besöpört

Vágólapra másolva!
2016.05.17. 00:22
null
Nikolics Nemanja tarolt a díjátadón (Fotó: Peter Kucza/Newspix)
Nem akármilyen mesterhármast ért el Nikolics Nemanja a lengyel élvonalbeli labdarúgó-bajnokság szezonzáró gáláján. Őt választották meg a szezon legjobb csatárának, a szezon legjobb játékosának, és a CANAL+ közönségdíját is ő nyerte meg.

 

„Csodálatos idény volt ez. Nem is álmodhattam arról, hogy az első évem után itt állhatok majd. Nemcsak én, a csapat is fantasztikus idényt zárt, nagy öröm ilyen társaság tagjának lenni” – nyilatkozta a három elismerést bezsebelő magyar válogatott csatár, aki gólkirályként segítette bajnoki címhez a Legia Warszawát.

A futbolfejs.pl hosszabb interjút készített Nikoliccsal, amelyben a támadó a pazar idény értékelése mellett a jövőjéről is beszélt.

„Nem mondom, hogy muszáj lenne váltanom, meglátjuk, mi a legjobb megoldás számomra és a klub számára. Nem kapkodom el a döntést. Nem hazudok, van ajánlatom más klubtól, de nagyjából ötven százalék esélyt látok a távozásra” – mondta Nikolics.

A GÓLKIRÁLY ELSŐ LENGYELORSZÁGI SZEZONJÁRÓL, A KLUBVÁLTÁSRÓL ÉS A VÁLOGATOTTRÓL A NEMZETI SPORT KEDDI SZÁMÁBAN BŐVEBBEN BESZÉLT!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik