MLS: Nikolics bekerült a legjobbak közé, játszhat a Real ellen

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.07.07. 08:21
A magyar válogatott Nikolics Nemanja bekerült az észak-amerikai labdarúgóliga (MLS) All-Star-csapatába, így ő is pályára léphet augusztus 2-án a Real Madrid elleni mérkőzésen – írja a Chicago Tribune.

A média képviselői csapatonként nyolc futballistát jelölhettek, így összesen 176 játékos közül került ki, hogy kik léphetnek pályára a spanyol bajnok ellen. A kezdőbe kerülésről szavazás döntött: a voksolók egy kapust, három védőt, négy középpályást és két csatárt választhattak ki.

Az így kialakult csapat kapuját Tim Howard (Colorado Rapids) védi, előtte a DaMarcus Beasley (Houston Dynamo), Greg Garza (Atlanta United), Graham Zusi (Sporting Kansas City) védőhármas áll fel.

A középpályára Kaká (Orlando City SC), Michael Bradley (Toronto FC), Miguel Almiron (Atlanta United) és Nikolics klubtársa, Bastian Schweinsteiger került be.

A csatársorban is fantasztikus neveket találunk, hiszen az előző idényben az MLS legértékesebb játékosának választott David Villa (New York City FC) mellett Sebastian Giovinco (Toronto FC – ő nem a szurkolók szavazatai alapján került be) és a liga góllövőlistáját 16 góllal vezető Nikolics Nemanja (Chicago Fire) játszhat.

A kispadra is hatással van a magyar válogatott játékos csapatának dominanciája, hiszen az All-Star-csapatot a bajnokságot vezető Fire edzője, Veljko Paunovics irányítja – a szakember és a liga komisszárja választja ki a keretbe még bekerülő játékosokat.

Az MLS All-Star-csapat és a Real Madrid összecsapására augusztus 2-án (magyar idő szerint augusztus 3-án hajnali 3 órakor), a chicagói Soldier Fielden kerül sor.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik