K. Zs., P. K. 2020.01.21 14:37 Frissítve: 2020.01.23 03:10

Légiósok: Nikolics a Premier League-ben?! – „Dolgozunk rajta!”

Angol sajtóértesülés szerint a Premier League-ben szereplő Crystal Palace is érdeklődik a jelenleg szabadon igazolható magyar válogatott labdarúgó, Nikolics Nemanja iránt. A csatár menedzsere, Filipovics Vladan annyit megerősített a Nemzeti Sport Online megkeresésére, hogy van érdeklődés európai topligákból, és dolgoznak rajta, hogy eljussanak szerződéskötésig. A játékosügynök csapatneveket nem említett.

Nikolics Nemanja aligha marad sokáig csapat nélkül (Fotó: Tumbász Hédi)

 

A Mail Online keddi rövid cikke nem tartalmaz sok konkrétumot, mindössze rögzíti, hogy Roy Hodgson menedzser szeretne támadót szerződtetni, a Chicago Fire-től távozó Nikolics szabadon igazolható, és a gólerős támadó – akinek a kontinentális Európából (Besiktas, Olympiakosz Pireusz?) is vannak ajánlatai – szívesen kipróbálná magát Angliában. Az angol bulvárportál egyébként többes számot használ, Nikolics iránt érdeklődő „angol klubokról” ír, de csak a PL-tabella 9. helyén álló Crystal Palace-t nevezi meg.

A Palace nemrégiben kölcsönvette Cenk Tosunt az Evertontól, de tart Christian Benteke és Connor Wickham távozásától, így továbbra is keresgél a játékospiacon. A Nikolics-vonal előnye, hogy a magyar válogatott támadó szabadon igazolható, azaz január 31. után is aláírhat – teszik hozzá.

A Nemzeti Sport Online a játékos menedzserénél, Filipovics Vladannál érdeklődött a hír kapcsán, lát-e esélyt arra, hogy  Nikolics topligába szerződjön, lehet-e ez még reális cél a 32 éves csatár számára.

„Miért ne lehetne cél? Nem úgy jött el az Egyesült Államokból, hogy csak levezetni szeretne. Rajta vagyok azon, hogy topligába szerződjön, ezért dolgozom! Több országból, több csapattól vannak érdeklődések, de konkrétumokról még nem tudok beszámolni. A Fehérvárral tárgyaltunk, egyelőre nem tudtunk megegyezni. Vannak más lehetőségek is, van még tíz nap az átigazolási időszakból, meglátjuk, mi sül ki ebből. Nikolics annyit szögezett le, hogy távoli országba már nem szeretne igazolni, de Európában mindenre nyitott. A topligás szerepléssel megkoronázhatná eddigi pályafutását” – reagált a játékosügynök. 

2020.02.07 14:16:42

Légiósok BORBOLA BENCE

EXKLUZÍV INTERJÚ. A szélső nem nyomozza, miért küldték el korábbi klubjától, az al-Ainnál viszont tárt karokkal fogadták.

2020.02.05 11:37:07

Légiósok P. K.

A görögöket lenyűgözte a 12 km-t futó középpályás, megjelentek a sajtóban a szerződésének részletei.

2020.02.03 09:23:51

Légiósok NAGY ZSOLT

„Otthon élhetek azután is, hogy visszavonultam” – 35 ezren a Penarol edzőmeccsén.