Légiósok: Németh Krisztián újra a holland élvonalban?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.10.14. 01:35
null
Németh Krisztián legutóbb a Rodát erősítette (Fotó: rodajc.nl)
A goal.com holland kiadásának exkluzív értesülése szerint elképzelhető, hogy a jelenleg klub nélküli Németh Krisztián a héten aláír a holland élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Eredivisie) egyik újoncához, az FC Dordrechthez.

 

A rotterdami SK menedzseiroda képviseletében nyilatkozó Serkan Kulup és Kevin Oliveira osztotta meg az információt, amely hétfő késő este több holland honlapon is megjelent.

Az ügynökök elmondták: Dániából és Azerbajdzsánból is volt érdeklődés a magyar csatár iránt, az Inter Bakival közel volt a megállapodás, de végül nem született meg, akkor azonban beúszott a képbe a Dordrecht.

A holland klubbal való egyezséget előmozdíthatja, hogy Németh az RKC Waalwijk és Roda JC színeiben már jelentős tapasztalatot szerzett az Eredivisie-ben, továbbá, hogy a magyar csatár szabadon igazolható.

„Szerdára orvosi vizsgálatot tervezünk, aztán majd Marco Boogers technikai igazgatóval együtt eldöntjük, mi legyen. A klub szeretné szerződtetni, és úgy tűnik, Krisztián is hajlik az egyezségre, mert szeretne újra a reflektorfénybe kerülni” – idézi a goal.com az ügynökség álláspontját, hozzátéve: az idény végéig szóló szerződésről folyik az egyeztetés.

Az újonc Dordrecht a nyolc élvonalbeli bajnokijából csak egyet nyert meg, a 18 csapatos mezőnyben a 17. helyet foglalja el, és a rossz rajt miatt mindenképpen erősíteni szeretne

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik