Légiósok: Németh Krisztián góllal büntetett – videó

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.11.19. 19:11
Németh Krisztián góllal járult hozzá csapata, az al-Garafa 4–2-es győzelméhez az al-Arabi ellen a katari labdarúgó-bajnokság (Stars League) szombati játéknapján.

A fordulatos mérkőzés 74. percében Németh Krisztián egy büntetőt értékesítve állította be a 4–2-es végeredményt. Nem volt tökéletes tizenegyes, a kapus majdnem védett, de a labda végül a rendeltetési helyére került. Németh Krisztián egy büntetőt értékesítve állította be a 4–2-es végeredményt. Nem volt tökéletes tizenegyes, a kapus majdnem védett, de a labda végül a rendeltetési helyére került.



A meccset végigjátszó Németh a negyedik gólját szerezte a bajnoki szezonban, öt forduló óta veretlen csapata feljött a tabella ötödik helyére. A négyes vereségszériában senyvedő Arabi a 11. helyen áll.

Az Arab Emírségek bajnokságában (Arabian Gulf League) is érdekeltek voltunk: Dzsudzsák Balázs kezdőként a 82. percbeli lecseréléséig volt a pályán az al-Vahdában, amely – Sebastián Tagliabúe és a magyar légióst váltó Iszmail Matar révén két tizenegyest elhibázva – hazai pályán 1–1-et játszott az al-Ittihad Kalbával. Hét mérkőzés után Dzsudzsákék a hatodikok, ellenfelük a 11. helyen áll a tabellán.

Vadócz Krisztián kezdőként végig a pályán volt abban a Mumbai Cityben, amely az indiai topliga (ISL) alapszakaszának 12. fordulójában, hazai környezetben kiütéses (5–0) győzelmet aratott a Kerala Blasters ellen. A sikerben oroszlánrészt vállalt a hazaiak húzóneve, a mesterhármasig jutó csapatkapitány, Diego Forlán.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik