Légiósok: Dzsudzsákról nem tettek le, de ez nekik is sok?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.07.09. 07:10
null
A törökök nem mondanak le Dzsudzsákról? (Fotó: AFP)
Török lapértesülések szerint a Besiktas labdarúgócsapata továbbra is élénken érdeklődik Dzsudzsák Balázs iránt, ám a fekete-fehérek nem akarnak 11 millió eurót fizetni a magyar szélsőért a Dinamo Moszkvának, így a tárgyalások a jövő héten folytatódnak.

 

Dzsudzsák Balázs még nem döntött. A magyar válogatott és a Dinamo Moszkva ballábas szélsőjének szerződése fél éven belül lejár Oroszországban, így szabadon tárgyalhat a kérőivel, ám a végső úti célt továbbra is csak sejteni lehet.

A Dinamo magyarjának átigazolásával kapcsolatban legtöbbször a Besiktas és a Hertha BSC neve vetődött fel, a lelkes érdeklődésen túl azonban ezen klubok kapcsán sem hallani közeledésről.

Török lapértesülések szerint az isztambuliak továbbra sem mondtak le Dzsudzsák megszerzéséről, ám a tárgyalások most megtorpantak, miután a moszkvaiak vezetősége közölte, 11 millió eurót kér egyik legjobbjáért.

A Besiktas átigazolási ügyeivel foglalkozó kartalbakisi.com úgy tudja, a törökök a jövő héten újra tárgyalóasztalhoz ülnek a Dinamo illetékeseivel, és megpróbálják csökkenteni az elsőként papírra vetett összeget.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik