Légiósok: Nem a Bursaspor a prioritás, de a végsőkig nem várhatok – Dzsudzsák

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.08.12. 18:09
null
Dzsudzsák Törökországba utazott, de még semmi sem dőlt el
Dzsudzsák Balázs hivatalos Facebook-oldalán jegyzett posztjában jelezte, hogy valóban Törökországban, a Bursaspornál van, de egyelőre nincs döntés a jövőjével kapcsolatban. Ahogy fogalmazott: számára más klub – a Nemzeti Sportnak adott interjúból kiderül, hogy a Hertha – a prioritás, de a végtelenségig nem várhat.

„Sziasztok! Több helyen olvashattátok, hogy Isztambulban vagyok. A hír igaz, engedélyt kaptam a Dinamótól, hogy megnézzem a várost és a Bursaspor sportközpontját a klub meghívására. Ez egyébként teljesen szabályos, hiszen hat hónapon belül lejár a szerződésem, szabadon igazolható leszek, így bárkivel tárgyalhatok” – olvasható Dzsudzsák Facebook-oldalán.

Mint ismert, ma bombaként robban a hír, hogy Dzsudzsákot a Bursasopr vezetői várják, majd fotók árulkodtak arról, hogy a magyar játékost valóban megérkezett Isztambulba, ahonnan helikopterrel vitték át Bursába.

„Ha a klubom beleegyezett, akkor miért ne jönnék ki és néznék körül? Hamarosan megyek haza, majd pedig csatlakozom ismét a Moszkva keretéhez. Meglátjuk, hogy mi lesz a döntés. Elmondtam több interjúban is, hogy nekem más klub a prioritás, de azt is hangsúlyozom, hogy a végsőkig én sem várhatok, hiszen játszani szeretnék, pontot tenni az ügy végére. Mindig elmondtam, hogy ha konkrétum lesz a jövőmmel kapcsolatban, akkor én magam fogok erről beszámolni ezen a Facebook-oldalon legelőször, mindenki előtt. Köszönöm megértéseteket és a sok bíztató kommentet!”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik