Légiósok: Dzsudzsák Balázs megérkezett Isztambulba – kép

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.08.12. 11:55
null
Dzsudzsák Balázs az isztambuli reptéren, ügynöke, Vörösbaranyi József társaságában<br />
Török beszámolók szerint Dzsudzsák Balázs megérkezett Isztambulba. A reggeli hírek arról szóltak, hogy a magyar labdarúgót ma délutánra a Bursaspor vezetői várják, akik helikoptert küldtek érte, hogy azon folytassa az utat Bursába.

A török források egybehangozóan arról írnak, hogy a Dinamót elhagyni készülő magyar válogatottnak a Bursaspor az úti célja. Más forrásokból a Nemzeti Sport Online úgy értesült, hogy valóban a török Süper Lig előző szezonjának hatodik helyezettje a legvalószínűbb állomás.

Úgy tűnik, valóban a Bursaspor lehet a célállomás a magyar szélső számára (Fotó: Twitter)
Úgy tűnik, valóban a Bursaspor lehet a célállomás a magyar szélső számára (Fotó: Twitter)

A török Anadolu hírügynökség (AA) a következő tájékoztatást adta a szituációról:

„A Bursaspor által kiszemelt magyar Dzsudzsák Balázs megérkezett Isztambulba. Dzsudzsák az Atatürk Nemzetközi Repülőtérre érkezett meg Budapestről, hogy egyeztetéseket folytasson a klubbal, amely helikoptert küld érte, hogy Bursába repítse. Amennyiben a zöld-fehér mezes csapat megegyezik a szélsővel, akkor az aláírásra hamarosan sor kerülhet.”

Az Origo elérte a Bursaspor egyik – neve elhallgatását kérő – sportvezetőjét, aki a következőket mondta:

„Egyelőre semmi sem biztos, a klub a futballista válaszára vár. Többet nem mondhatok, várnunk kell, de szerdán vagy csütörtökön kiderül, hogy Dzsudzsák aláír-e csapatunkhoz, vagy sem.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik